Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001345227

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00134xxxx / 0013452xx / 001345227.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-271-3029-0 (vázáno) : Kč 399,00
Kód jazykacze eng
Kód předm.kateg.641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
MDT66.098:577.15
MDT663/664.098
MDT615.8
MDT613.2
MDT641.55
MDT(0.062)
MDT(083.12)
HZ-Osobní jménoKatz, Sandor Ellix, 1962-
Unifik.názevWild fermentation. Česky
Názvové údajeSíla přírodní fermentace / Sandor Katz ; překlad Zuzana Ouhrabková
Údaje o vydáníPrvní vázané vydání
NakladatelPraha : Alferia, 2020
Údaje fyz.popisu253 stran : ilustrace ; 22 cm
Typ obsahutext txt
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Všeobecná pozn.Přeloženo z angličtiny
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
Předm.-Věc.témafermentace
Předm.-Věc.témafermentované potraviny terapeutické účinky
Předm.-Věc.témahygiena výživy
Předm.-Věc.témajídla
Předm.-angl.fermentation
Předm.-angl.fermented food therapeutic effects
Předm.-angl.nutrition hygiene
Předm.-angl.meals
Žánr/formapopulárně-naučné publikace
Žánr/formakuchařské recepty
Žánr/formapopular works
Žánr/formacookbooks
VZ-Osobní jm.Ouhrabková, Zuzana
Elektron.přístupOnline verze
ISBN-pom.údaje9788027130290 1. vázané vydání Správný název vydavatele: Grada. Praha 20210104
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-377.636
Nakladatel-aut.f.Grada Publishing - Alferia
Počet exemplářů0 2