Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001346586
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00134xxxx / 0013465xx / 001346586.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-87719-73-2 (brožováno) |
Kód předm.kateg. | 664 Potravinářský průmysl |
MDT | 664.34 |
MDT | 664.3 |
MDT | 614.31:663/664 |
MDT | 663/664-021.465 |
MDT | [330.567.2+338.3]:502.1 |
MDT | (036) |
HZ-Osobní jméno | Brát, Jiří, 1958- |
Názvové údaje | Je palmový olej hrozbou? / Jiří Brát |
Údaje o vydání | 1. vydání |
Nakladatel | Praha : Sdružení českých spotřebitelů, z.ú., [2020] |
Copyright | ©2020 |
Údaje fyz.popisu | 23 stran : ilustrace ; 21 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Edice-jiná forma | Jak poznáme kvalitu? ; svazek 28 |
Všeobecná pozn. | Název z obálky |
Všeobecná pozn. | Nad názvem: Iniciativa pro udržitelný palmový olej |
Předm.-Věc.téma | palmový olej |
Předm.-Věc.téma | pokrmové tuky |
Předm.-Věc.téma | bezpečnost potravin |
Předm.-Věc.téma | kvalita potravin |
Předm.-Věc.téma | udržitelná spotřeba a výroba |
Předm.-angl. | palm oil |
Předm.-angl. | food lipids |
Předm.-angl. | food safety |
Předm.-angl. | food quality |
Předm.-angl. | sustainable consumption and production |
Žánr/forma | informační publikace |
Žánr/forma | information publications |
VZ-Korporace | Iniciativa pro udržitelný palmový olej |
VZ-Edice-Unif.náz. | Jak poznáme kvalitu? |
Elektron.přístup | Online verze |
ISBN-pom.údaje | 1. vydání 20210416 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-378.247 |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.