Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001347970
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00134xxxx / 0013479xx / 001347970.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-7418-356-0 (brožováno) |
Kód jazyka | slo eng slo |
Kód předm.kateg. | 637 Živočišné produkty |
MDT | 637.354.8 |
MDT | 637.35:664.8.034 |
MDT | 579.083 |
MDT | (048.8:082) |
HZ-Osobní jméno | Kačániová, Miroslava |
Názvové údaje | Mikrobiologická kvalita údených pareníc : vedecká monografia / Miroslava Kačániová, Peter Haščík, Simona Kunová |
Údaje o vydání | Vydanie: prvé |
Nakladatel | Ostrava : Key Publishing s.r.o., 2020 |
Údaje fyz.popisu | 71 stran : barevné ilustrace ; 24 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Edice-jiná forma | Monografie |
Všeobecná pozn. | 100 výtisků |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii |
Pozn.o jazyku | Anglické a slovenské resumé |
Předm.-Věc.téma | pařené sýry |
Předm.-Věc.téma | uzené sýry |
Předm.-Věc.téma | mikrobiologická analýza |
Předm.-angl. | pasta filata cheese |
Předm.-angl. | smoked cheese |
Předm.-angl. | microbiological analysis |
Žánr/forma | kolektivní monografie |
Žánr/forma | collective monographs |
VZ-Osobní jm. | Haščík, Peter |
VZ-Osobní jm. | Kunová, Simona, 1979- |
VZ-Edice-Unif.náz. | Monografie (Key Publishing) |
Elektron.přístup | Digitalizovaný dokument |
ISBN-pom.údaje | 9788074183560 1. vydanie 20210420 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-378.879 |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.