Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001347970

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00134xxxx / 0013479xx / 001347970.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7418-356-0 (brožováno)
Kód jazykaslo eng slo
Kód předm.kateg.637 Živočišné produkty
MDT637.354.8
MDT637.35:664.8.034
MDT579.083
MDT(048.8:082)
HZ-Osobní jménoKačániová, Miroslava
Názvové údajeMikrobiologická kvalita údených pareníc : vedecká monografia / Miroslava Kačániová, Peter Haščík, Simona Kunová
Údaje o vydáníVydanie: prvé
NakladatelOstrava : Key Publishing s.r.o., 2020
Údaje fyz.popisu71 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
Typ obsahutext txt
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Edice-jiná formaMonografie
Všeobecná pozn.100 výtisků
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii
Pozn.o jazykuAnglické a slovenské resumé
Předm.-Věc.témapařené sýry
Předm.-Věc.témauzené sýry
Předm.-Věc.témamikrobiologická analýza
Předm.-angl.pasta filata cheese
Předm.-angl.smoked cheese
Předm.-angl.microbiological analysis
Žánr/formakolektivní monografie
Žánr/formacollective monographs
VZ-Osobní jm.Haščík, Peter
VZ-Osobní jm.Kunová, Simona, 1979-
VZ-Edice-Unif.náz. Monografie (Key Publishing)
Elektron.přístupDigitalizovaný dokument
ISBN-pom.údaje9788074183560 1. vydanie 20210420
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-378.879
Počet exemplářů0 1