Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001350309
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00135xxxx / 0013503xx / 001350309.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 80-902381-0-6 (vázáno) |
Kód geogr.oblasti | e-xr--- |
Čas.období obsahu | t-u- |
Kód předm.kateg. | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
MDT | 641.56(=162.3) |
MDT | 641/642(091) |
MDT | (437.3) |
MDT | (048.8) |
HZ-Osobní jméno | Holub, Karel, 1946- |
Názvové údaje | Prostřené stoly v době císaře Rudolfa II. a česká kuchařka alchymisty rytíře Bavora mladšího Rodovského z Hustiřan z roku 1591 / Karel Holub, Jiří Burian |
Varianta názvu | Česká kuchařka alchymisty rytíře Bavora mladšího Rodovského z Hustiřan 1591 |
Údaje o vydání | Vydání 1. |
Nakladatel | Praha : Ars Bohemica, 1997 |
Údaje fyz.popisu | 193 stran : ilustrace ; 27 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Všeobecná pozn. | Obsahuje rejstřík |
Předm.-Os.jméno | Rudolf II. Habsburský, římskoněmecký císař, 1552-1612 |
Předm.-Chron.ter. | 16.-17. století |
Předm.-Věc.téma | česká jídla 16.-17. století |
Předm.-Věc.téma | dějiny gastronomie Česko |
Žánr/forma | monografie |
Žánr/forma | kuchařské recepty |
VZ-Osobní jm. | Burian, Jiří, 1935-1999 |
Elektron.přístup | Digitalizovaný dokument |
ISBN-pom.údaje | 19980602 9788090238107 1. vyd. |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 2-048.351 |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.