Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001354676

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00135xxxx / 0013546xx / 001354676.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-266-1629-0 (vázáno) : Kč 399,00
Kód předm.kateg.39 Kulturní antropologie. Etnologie. Etnografie
MDT39:641/642
MDT613.2
MDT304
MDT392.81
MDT316.72/.75
MDT641/642
MDT663/664
MDT502.131.1
MDT(048.8)
HZ-Osobní jménoFerrarová, Eva, 1953-
Názvové údajeJídlo pro radost : proč jíme to, co jíme, a nejíme to, co nejíme / Eva Ferrarová
Údaje o vydání1. vydání
NakladatelV Brně : Edika, 2021
Údaje fyz.popisu238 stran : barevné ilustrace, mapy, faksimile ; 24 cm
Typ obsahutext txt
Typ obsahustatický obraz sti
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
Předm.-Věc.témaantropologie jídla
Předm.-Věc.témastravování sociální aspekty
Předm.-Věc.témastravovací zvyky kulturní aspekty
Předm.-Věc.témagastronomie
Předm.-Věc.témapotraviny
Předm.-Věc.témaudržitelný rozvoj
Předm.-angl.food anthropology
Předm.-angl.catering social aspects
Předm.-angl.food habits cultural aspects
Předm.-angl.gastronomy
Předm.-angl.foodstuffs
Předm.-angl.sustainable development
Žánr/formamonografie
Žánr/formamonographs
ISBN-pom.údaje9788026616290 1. vydání 20210720
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-381.377
Nakladatel-aut.f.Albatros Media - Edika
Počet exemplářů0 1