Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001354676
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00135xxxx / 0013546xx / 001354676.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-266-1629-0 (vázáno) : Kč 399,00 |
Kód předm.kateg. | 39 Kulturní antropologie. Etnologie. Etnografie |
MDT | 39:641/642 |
MDT | 613.2 |
MDT | 304 |
MDT | 392.81 |
MDT | 316.72/.75 |
MDT | 641/642 |
MDT | 663/664 |
MDT | 502.131.1 |
MDT | (048.8) |
HZ-Osobní jméno | Ferrarová, Eva, 1953- |
Názvové údaje | Jídlo pro radost : proč jíme to, co jíme, a nejíme to, co nejíme / Eva Ferrarová |
Údaje o vydání | 1. vydání |
Nakladatel | V Brně : Edika, 2021 |
Údaje fyz.popisu | 238 stran : barevné ilustrace, mapy, faksimile ; 24 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ obsahu | statický obraz sti |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy |
Předm.-Věc.téma | antropologie jídla |
Předm.-Věc.téma | stravování sociální aspekty |
Předm.-Věc.téma | stravovací zvyky kulturní aspekty |
Předm.-Věc.téma | gastronomie |
Předm.-Věc.téma | potraviny |
Předm.-Věc.téma | udržitelný rozvoj |
Předm.-angl. | food anthropology |
Předm.-angl. | catering social aspects |
Předm.-angl. | food habits cultural aspects |
Předm.-angl. | gastronomy |
Předm.-angl. | foodstuffs |
Předm.-angl. | sustainable development |
Žánr/forma | monografie |
Žánr/forma | monographs |
ISBN-pom.údaje | 9788026616290 1. vydání 20210720 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-381.377 |
Nakladatel-aut.f. | Albatros Media - Edika |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.