Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001357337
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00135xxxx / 0013573xx / 001357337.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-7403-245-5 (brožováno) |
Kód jazyka | cze cze eng |
Kód předm.kateg. | 637 Živočišné produkty |
MDT | 637.5:636.2 |
MDT | 637.512 |
MDT | 637.03 |
MDT | 663/664-021.465 |
MDT | (048.8:082) |
HZ-Osobní jméno | Bureš, Daniel |
Názvové údaje | Inovační postupy při produkci a zpracování hovězího masa / Daniel Bureš, Luděk Bartoň, Nicole Lebedová |
Údaje o vydání | Vydání: první |
Nakladatel | [Praha] : Výzkumný ústav živočišné výroby, v.v.i., 2020 |
Údaje fyz.popisu | 57 stran : barevné ilustrace ; 30 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Všeobecná pozn. | 1000 výtisků |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii |
Pozn.o jazyku | České a anglické resumé |
Předm.-Věc.téma | hovězí maso |
Předm.-Věc.téma | jatečná těla |
Předm.-Věc.téma | zpracování živočišných produktů |
Předm.-Věc.téma | kvalita potravin |
Předm.-angl. | beef |
Předm.-angl. | slaughter bodies |
Předm.-angl. | animal products processing |
Předm.-angl. | food quality |
Žánr/forma | kolektivní monografie |
Žánr/forma | collective monographs |
VZ-Osobní jm. | Bartoň, Luděk |
VZ-Osobní jm. | Lebedová, Nicole, 1991- |
ISBN-pom.údaje | 1. vydání 20210819 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 2-049.090 |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.