Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001357337

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00135xxxx / 0013573xx / 001357337.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7403-245-5 (brožováno)
Kód jazykacze cze eng
Kód předm.kateg.637 Živočišné produkty
MDT637.5:636.2
MDT637.512
MDT637.03
MDT663/664-021.465
MDT(048.8:082)
HZ-Osobní jménoBureš, Daniel
Názvové údajeInovační postupy při produkci a zpracování hovězího masa / Daniel Bureš, Luděk Bartoň, Nicole Lebedová
Údaje o vydáníVydání: první
Nakladatel[Praha] : Výzkumný ústav živočišné výroby, v.v.i., 2020
Údaje fyz.popisu57 stran : barevné ilustrace ; 30 cm
Typ obsahutext txt
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Všeobecná pozn.1000 výtisků
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii
Pozn.o jazykuČeské a anglické resumé
Předm.-Věc.témahovězí maso
Předm.-Věc.témajatečná těla
Předm.-Věc.témazpracování živočišných produktů
Předm.-Věc.témakvalita potravin
Předm.-angl.beef
Předm.-angl.slaughter bodies
Předm.-angl.animal products processing
Předm.-angl.food quality
Žánr/formakolektivní monografie
Žánr/formacollective monographs
VZ-Osobní jm.Bartoň, Luděk
VZ-Osobní jm.Lebedová, Nicole, 1991-
ISBN-pom.údaje1. vydání 20210819
Sigla,sign.vlastn.OLA001 2-049.090
Počet exemplářů0 1