Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001358168
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00135xxxx / 0013581xx / 001358168.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-7541-239-3 (brožováno) |
Kód jazyka | cze ger |
Kód předm.kateg. | 637 Živočišné produkty |
MDT | 637.55 |
MDT | 637.5.03 |
MDT | 641.55:637.54/.55 |
MDT | (035) |
MDT | (083.12) |
HZ-Osobní jméno | Bothe, Carsten, 1966- |
Unifik.název | Wildverwertung praktisch. Česky |
Názvové údaje | Domácí zpracování zvěřiny : výbava, bourání, recepty / Carsten Bothe ; překlad Alice Kavinová |
Údaje o vydání | České vydání první |
Nakladatel | Praha : Vašut, 2021 |
Údaje fyz.popisu | 87 stran : barevné ilustrace ; 24 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ obsahu | statický obraz sti |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Všeobecná pozn. | Přeloženo z němčiny |
Předm.-Věc.téma | zvěřina |
Předm.-Věc.téma | zpracování masa |
Předm.-Věc.téma | zvěřinová jídla |
Předm.-angl. | game meat |
Předm.-angl. | meat processing |
Předm.-angl. | cookery (game) |
Žánr/forma | příručky |
Žánr/forma | kuchařské recepty |
Žánr/forma | handbooks and manuals |
Žánr/forma | cookbooks |
VZ-Osobní jm. | Kavinová, Alice |
ISBN-pom.údaje | 9788075412393 1. české vydání 20210831 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-382.722 |
Původní IČ-ČNB | 1330963 KLG001 |
Nakladatel-aut.f. | Jan Vašut |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.