Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001358250
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00135xxxx / 0013582xx / 001358250.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-214-5955-7 (brožováno) |
Kód jazyka | cze eng |
Kód předm.kateg. | 637 Živočišné produkty |
MDT | 637.358 |
MDT | 663/664-021.465 |
MDT | 543.6:663/664 |
MDT | 543.92 |
MDT | (043.3) |
MDT | (048.3) |
HZ-Osobní jméno | Sůkalová, Kateřina |
Názvové údaje | Faktory ovlivňující senzorickou jakost analogů tavených sýrů = Factors influencing sensory quality of processed cheese analogues : zkrácená verze Ph.D. Thesis / autor práce Kateřina Sůkalová |
Varianta názvu | Factors influencing sensory quality of processed cheese analogues |
Nakladatel | Brno : [Vysoké učení technické v Brně], 2021 |
Údaje fyz.popisu | 29 stran : ilustrace ; 21 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Edice-jiná forma | Vědecké spisy Vysokého učení technického v Brně. PhD Thesis, 1213-4198 ; sv. 899 |
Všeobecná pozn. | Obor Potravinářská chemie |
Všeobecná pozn. | Zkrácená verze disertace (Ph.D.)--Vysoké učení technické v Brně, Fakulta chemická, Ústav chemie potravin a biotechnologií, 2021 |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografie |
Pozn.o jazyku | Anglické resumé |
Předm.-Věc.téma | tavené sýry |
Předm.-Věc.téma | kvalita potravin |
Předm.-Věc.téma | analýza potravin |
Předm.-Věc.téma | senzorická analýza |
Předm.-angl. | processed cheese |
Předm.-angl. | food quality |
Předm.-angl. | food analysis |
Předm.-angl. | sensoric analysis |
Žánr/forma | disertace |
Žánr/forma | teze |
Žánr/forma | dissertations |
Žánr/forma | abstracts |
VZ-Korporace | Vysoké učení technické v Brně. Ústav chemie potravin a biotechnologií |
VZ-Edice-Korporace | Vysoké učení technické v Brně. Vědecké spisy. PhD Thesis |
ISBN-pom.údaje | [1. vydání] 20210831 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-382.776 |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.