Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001358250

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00135xxxx / 0013582xx / 001358250.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-214-5955-7 (brožováno)
Kód jazykacze eng
Kód předm.kateg.637 Živočišné produkty
MDT637.358
MDT663/664-021.465
MDT543.6:663/664
MDT543.92
MDT(043.3)
MDT(048.3)
HZ-Osobní jménoSůkalová, Kateřina
Názvové údajeFaktory ovlivňující senzorickou jakost analogů tavených sýrů = Factors influencing sensory quality of processed cheese analogues : zkrácená verze Ph.D. Thesis / autor práce Kateřina Sůkalová
Varianta názvuFactors influencing sensory quality of processed cheese analogues
NakladatelBrno : [Vysoké učení technické v Brně], 2021
Údaje fyz.popisu29 stran : ilustrace ; 21 cm
Typ obsahutext txt
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Edice-jiná formaVědecké spisy Vysokého učení technického v Brně. PhD Thesis, 1213-4198 ; sv. 899
Všeobecná pozn.Obor Potravinářská chemie
Všeobecná pozn.Zkrácená verze disertace (Ph.D.)--Vysoké učení technické v Brně, Fakulta chemická, Ústav chemie potravin a biotechnologií, 2021
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografie
Pozn.o jazykuAnglické resumé
Předm.-Věc.tématavené sýry
Předm.-Věc.témakvalita potravin
Předm.-Věc.témaanalýza potravin
Předm.-Věc.témasenzorická analýza
Předm.-angl.processed cheese
Předm.-angl.food quality
Předm.-angl.food analysis
Předm.-angl.sensoric analysis
Žánr/formadisertace
Žánr/formateze
Žánr/formadissertations
Žánr/formaabstracts
VZ-KorporaceVysoké učení technické v Brně. Ústav chemie potravin a biotechnologií
VZ-Edice-KorporaceVysoké učení technické v Brně. Vědecké spisy. PhD Thesis
ISBN-pom.údaje[1. vydání] 20210831
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-382.776
Počet exemplářů0 1