Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001360892
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00136xxxx / 0013608xx / 001360892.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-7678-013-2 (brožováno) |
Kód jazyka | eng cze eng |
Kód předm.kateg. | 637 Živočišné produkty |
MDT | 637.358 |
MDT | 663/664 |
MDT | (043.5) |
MDT | (048.3) |
HZ-Osobní jméno | Salek, Richardos Nikolaos, 1985- |
Názvové údaje | Factors affecting the functional properties of processed cheeses = Faktory ovlivňující funkční vlastnosti tavených sýrů : teze habilitační práce / autor: Richardos Nikolaos Salek |
Varianta názvu | Faktory ovlivňující funkční vlastnosti tavených sýrů |
Nakladatel | Zlín : Tomas Bata University in Zlín, 2021 |
Údaje fyz.popisu | 86 stran ; 21 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Edice-jiná forma | Habilitation thesis summary |
Všeobecná pozn. | Obor: Technologie potravin |
Všeobecná pozn. | 50 výtisků |
Pozn.o disertaci | Teze habilitace--Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická, 2021 |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografie |
Pozn.o jazyku | České a anglické resumé |
Předm.-Věc.téma | tavené sýry |
Předm.-Věc.téma | výroba potravin |
Předm.-Věc.téma | potravinářská technologie |
Předm.-angl. | processed cheese |
Předm.-angl. | food production |
Předm.-angl. | food technology |
Žánr/forma | habilitační práce |
Žánr/forma | teze |
Žánr/forma | habilitation theses |
Žánr/forma | abstracts |
VZ-Korporace | Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta |
VZ-Edice-Korporace | Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Teze habilitační práce |
ISBN-pom.údaje | [1. vydání] 20210922 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-383.582 |
Nakladatel-aut.f. | Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
Počet exemplářů | 0 2 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.