Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001360892

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00136xxxx / 0013608xx / 001360892.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7678-013-2 (brožováno)
Kód jazykaeng cze eng
Kód předm.kateg.637 Živočišné produkty
MDT637.358
MDT663/664
MDT(043.5)
MDT(048.3)
HZ-Osobní jménoSalek, Richardos Nikolaos, 1985-
Názvové údajeFactors affecting the functional properties of processed cheeses = Faktory ovlivňující funkční vlastnosti tavených sýrů : teze habilitační práce / autor: Richardos Nikolaos Salek
Varianta názvuFaktory ovlivňující funkční vlastnosti tavených sýrů
NakladatelZlín : Tomas Bata University in Zlín, 2021
Údaje fyz.popisu86 stran ; 21 cm
Typ obsahutext txt
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Edice-jiná formaHabilitation thesis summary
Všeobecná pozn.Obor: Technologie potravin
Všeobecná pozn.50 výtisků
Pozn.o disertaciTeze habilitace--Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická, 2021
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografie
Pozn.o jazykuČeské a anglické resumé
Předm.-Věc.tématavené sýry
Předm.-Věc.témavýroba potravin
Předm.-Věc.témapotravinářská technologie
Předm.-angl.processed cheese
Předm.-angl.food production
Předm.-angl.food technology
Žánr/formahabilitační práce
Žánr/formateze
Žánr/formahabilitation theses
Žánr/formaabstracts
VZ-KorporaceUniverzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
VZ-Edice-KorporaceUniverzita Tomáše Bati ve Zlíně. Teze habilitační práce
ISBN-pom.údaje[1. vydání] 20210922
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-383.582
Nakladatel-aut.f.Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Počet exemplářů0 2