Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001366641

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00136xxxx / 0013666xx / 001366641.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-88279-07-5 (brožováno)
Kód jazykaeng eng slo
Kód předm.kateg.637 Živočišné produkty
MDT637.5+664.91/.95
MDT613.292
MDT663/664-021.465
MDT543.6:663/664
MDT(048.8:082)
HZ-Osobní jménoBobko, Marek
Názvové údajeEffect of various plant based materials on oxidative stability, colour and sensory quality of raw-cooked meat products = Vplyv rôznych prídavkov rastlinného pôvodu na oxidačnú stabilitu, farbu a senzorickú kvalitu mäkkého mäsového výrobku : scientific monograph / Marek Bobko, Lukáš Jurčaga, Peter Haščík, Alice Bobková, Viera Ducková, Alžbeta Demianová, Andrea Mendelová, Ondřej Bučko
Varianta názvuVplyv rôznych prídavkov rastlinného pôvodu na oxidačnú stabilitu, farbu a senzorickú kvalitu mäkkého mäsového výrobku
Údaje o vydání1. vydání
NakladatelČeský Těšín : Ing. Václav Helán - 2 Theta, 2021
Údaje fyz.popisu110 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 24 cm
Typ obsahutext txt
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Všeobecná pozn.100 výtisků
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii
Pozn.o jazykuAnglické a slovenské resumé
Předm.-Věc.témamasné výrobky
Předm.-Věc.témapotravní doplňky
Předm.-Věc.témakvalita potravin
Předm.-Věc.témaanalýza potravin
Předm.-angl.meat products
Předm.-angl.dietary supplements
Předm.-angl.food quality
Předm.-angl.food analysis
Žánr/formakolektivní monografie
Žánr/formacollective monographs
VZ-Osobní jm.Jurčaga, Lukáš
VZ-Osobní jm.Haščík, Peter
VZ-Osobní jm.Bobková, Alica
VZ-Osobní jm.Ducková, Viera
VZ-Osobní jm.Demianová, Alžbeta
VZ-Osobní jm.Mendelová, Andrea
VZ-Osobní jm.Bučko, Ondřej
ISBN-pom.údaje9788088279075 1. vydání 20220103
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-386.124
Nakladatel-aut.f.2 Theta
Počet exemplářů0 1