Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001367128
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00136xxxx / 0013671xx / 001367128.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-87737-58-3 (vázáno) |
Kód předm.kateg. | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
MDT | 641.55:637.5 |
MDT | 641.55:637.56 |
MDT | 641.55:637.54 |
MDT | 641.55:637.54/.55 |
MDT | (083.12) |
HZ-Osobní jméno | Vaněk, Roman, 1969 leden 11.- |
Názvové údaje | Ryby, drůbež, zvěřina / Roman Vaněk, Jana Vaňková ; fotografie: Pavel Bílek, Tomáš Novák |
Varianta názvu | Jednoduše & dokonale - ryby, drůbež, zvěřina |
Údaje o vydání | První vydání |
Nakladatel | Praha : Prakul Production, s.r.o., 2021 |
Údaje fyz.popisu | 94 stran : barevné ilustrace ; 31 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ obsahu | statický obraz sti |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Edice-jiná forma | Jednoduše & dokonale |
Všeobecná pozn. | Na obálce nad názvem: Pražský kulinářský institut |
Předm.-Věc.téma | masitá jídla |
Předm.-Věc.téma | rybí jídla |
Předm.-Věc.téma | drůbeží jídla |
Předm.-Věc.téma | zvěřinová jídla |
Předm.-angl. | cookery (meat) |
Předm.-angl. | cookery (fish) |
Předm.-angl. | cookery (poultry) |
Předm.-angl. | cookery (game) |
Žánr/forma | kuchařské recepty |
Žánr/forma | cookbooks |
VZ-Osobní jm. | Vaňková, Jana |
VZ-Osobní jm. | Bílek, Pavel |
VZ-Osobní jm. | Novák, Tomáš |
VZ-Korporace | Pražský kulinářský institut |
VZ-Edice-Unif.náz. | Jednoduše & dokonale |
ISBN-pom.údaje | 9788087737583 1. vydání 20220117 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 2-050.475 |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.