Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001367128

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00136xxxx / 0013671xx / 001367128.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-87737-58-3 (vázáno)
Kód předm.kateg.641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
MDT641.55:637.5
MDT641.55:637.56
MDT641.55:637.54
MDT641.55:637.54/.55
MDT(083.12)
HZ-Osobní jménoVaněk, Roman, 1969 leden 11.-
Názvové údajeRyby, drůbež, zvěřina / Roman Vaněk, Jana Vaňková ; fotografie: Pavel Bílek, Tomáš Novák
Varianta názvuJednoduše & dokonale - ryby, drůbež, zvěřina
Údaje o vydáníPrvní vydání
NakladatelPraha : Prakul Production, s.r.o., 2021
Údaje fyz.popisu94 stran : barevné ilustrace ; 31 cm
Typ obsahutext txt
Typ obsahustatický obraz sti
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Edice-jiná formaJednoduše & dokonale
Všeobecná pozn.Na obálce nad názvem: Pražský kulinářský institut
Předm.-Věc.témamasitá jídla
Předm.-Věc.témarybí jídla
Předm.-Věc.témadrůbeží jídla
Předm.-Věc.témazvěřinová jídla
Předm.-angl.cookery (meat)
Předm.-angl.cookery (fish)
Předm.-angl.cookery (poultry)
Předm.-angl.cookery (game)
Žánr/formakuchařské recepty
Žánr/formacookbooks
VZ-Osobní jm.Vaňková, Jana
VZ-Osobní jm.Bílek, Pavel
VZ-Osobní jm.Novák, Tomáš
VZ-KorporacePražský kulinářský institut
VZ-Edice-Unif.náz. Jednoduše & dokonale
ISBN-pom.údaje9788087737583 1. vydání 20220117
Sigla,sign.vlastn.OLA001 2-050.475
Počet exemplářů0 1