Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001368833
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00136xxxx / 0013688xx / 001368833.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-271-2881-5 (brožováno) : Kč 399,00 |
Kód předm.kateg. | 664 Potravinářský průmysl |
MDT | 663/664:54 |
MDT | 543.6:663/664 |
MDT | 641.55 |
MDT | 613.26/.29 |
MDT | 663/664 |
MDT | 620.2-026.78 |
MDT | 641/642 |
MDT | (0.062) |
HZ-Osobní jméno | Dvořák, Ondřej, 1962- |
Názvové údaje | Chemie na talíři / Ondřej Dvořák |
Údaje o vydání | První vydání |
Nakladatel | Praha : Grada Publishing, 2021 |
Údaje fyz.popisu | 207 stran : ilustrace (převážně barevné), 1 mapa ; 24 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Všeobecná pozn. | Dotisk v roce 2022 |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii a rejstřík |
Předm.-Věc.téma | potravinářská chemie |
Předm.-Věc.téma | analýza potravin |
Předm.-Věc.téma | příprava jídel |
Předm.-Věc.téma | potraviny |
Předm.-Věc.téma | chemické vlastnosti materiálů |
Předm.-Věc.téma | kuchařství |
Předm.-angl. | food chemistry |
Předm.-angl. | food analysis |
Předm.-angl. | meals preparation |
Předm.-angl. | foodstuffs |
Předm.-angl. | chemical properties of materials |
Předm.-angl. | cookery |
Žánr/forma | populárně-naučné publikace |
Žánr/forma | popular works |
Elektron.přístup | Online verze |
ISBN-pom.údaje | 9788027128815 1. vydání 20220105 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-387.156 |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.