Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001369294

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00136xxxx / 0013692xx / 001369294.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-271-0316-4 (díl první ; brožováno)
ISBN978-80-271-0315-7 (díl druhý ; brožováno)
Kód jazykacze eng
Kód předm.kateg.64 Domácí hospodářství
MDT66.098:577.15
MDT663/664.098
MDT641.87
MDT641.85:[664.66:664.654.1]
MDT(0.062)
MDT(035)
HZ-Osobní jménoKatz, Sandor Ellix, 1962-
Unifik.názevArt of fermentation. Česky
Názvové údajeUmění fermentace / Sandor Katz ; překlad Tomáš Roztočil
Údaje o vydáníPrvní vydání
NakladatelPraha : Alferia, 2021
Údaje fyz.popisu2 svazky : ilustrace (některé barevné) ; 24 cm
Typ obsahutext txt
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Všeobecná pozn.Přeloženo z angličtiny
Všeobecná pozn.Pro účely českého vydání byla kniha rozdělena na dva díly
Všeobecná pozn.Terminologický slovník
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografie, bibliografické odkazy a rejstřík
Form.pozn.k obsahuDíl první. Postupy a vybavení, nakládaná zelenina a kimči, kysané nápoje, domácí jogurty, kefíry a sýry, medoviny, vína a cidery. 353 stran -- Díl druhý. Pivo a další alkoholické nápoje, kváskový chléb, miso, tofu a tempeh, maso, ryby a vejce, proměna společnosti. 337 stran
Předm.-Věc.témafermentace
Předm.-Věc.témafermentované potraviny
Předm.-Věc.témanápoje
Předm.-Věc.témakváskové pečivo
Předm.-angl.fermentation
Předm.-angl.fermented food
Předm.-angl.beverages
Předm.-angl.sourdough pastry
Žánr/formapopulárně-naučné publikace
Žánr/formapříručky
Žánr/formapopular works
Žánr/formahandbooks and manuals
VZ-Osobní jm.Roztočil, Tomáš
Elektron.přístupOnline verze
Elektron.přístupOnline verze
ISBN-pom.údaje1. vydání Správný název vydavatele: Grada. Praha 20220104
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-387.406 1-2
Nakladatel-aut.f.Grada Publishing - Alferia
Počet exemplářů0 4