Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001369573
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00136xxxx / 0013695xx / 001369573.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-7418-383-6 (brožováno) |
Kód jazyka | slo eng slo |
Kód předm.kateg. | 637 Živočišné produkty |
MDT | 637.54:636.52/.58464 |
MDT | 663/664-021.465 |
MDT | 577.112.8:591.1 |
MDT | 577.112.38 |
MDT | 634.3 |
MDT | (048.8:082) |
HZ-Osobní jméno | Angelovičová, Mária, 1953- |
Názvové údaje | Vplyv extraktu z citrusových plodov na aminokyselinový profil a kvalitu bielkovín kuracieho mäsa = The influence of citrus extract on amino acid profile and protein quality of chicken meat / Mária Angelovičová, Jozef Čapla, Michal Angelovič |
Varianta názvu | Influence of citrus extract on amino acid profile and protein quality of chicken meat |
Údaje o vydání | Vydanie: prvé |
Nakladatel | Ostrava : Key Publishing s.r.o., 2021 |
Údaje fyz.popisu | 100 stran : barevné ilustrace ; 24 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Edice-jiná forma | Monografie |
Všeobecná pozn. | 100 výtisků |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii |
Pozn.o jazyku | Slovenské a anglické resumé |
Předm.-Věc.téma | kuřecí maso |
Předm.-Věc.téma | kvalita potravin |
Předm.-Věc.téma | živočišné bílkoviny |
Předm.-Věc.téma | aminokyseliny |
Předm.-Věc.téma | citrusy |
Předm.-angl. | chicken meat |
Předm.-angl. | food quality |
Předm.-angl. | animal proteins |
Předm.-angl. | amino acids |
Předm.-angl. | citruses |
Žánr/forma | kolektivní monografie |
Žánr/forma | collective monographs |
VZ-Osobní jm. | Čapla, Jozef, 1979- |
VZ-Osobní jm. | Angelovič, Michal, 1986- |
VZ-Edice-Unif.náz. | Monografie (Key Publishing) |
ISBN-pom.údaje | 9788074183836 1. vydanie 20220205 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-387.551 |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.