Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001369573

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00136xxxx / 0013695xx / 001369573.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7418-383-6 (brožováno)
Kód jazykaslo eng slo
Kód předm.kateg.637 Živočišné produkty
MDT637.54:636.52/.58464
MDT663/664-021.465
MDT577.112.8:591.1
MDT577.112.38
MDT634.3
MDT(048.8:082)
HZ-Osobní jménoAngelovičová, Mária, 1953-
Názvové údajeVplyv extraktu z citrusových plodov na aminokyselinový profil a kvalitu bielkovín kuracieho mäsa = The influence of citrus extract on amino acid profile and protein quality of chicken meat / Mária Angelovičová, Jozef Čapla, Michal Angelovič
Varianta názvuInfluence of citrus extract on amino acid profile and protein quality of chicken meat
Údaje o vydáníVydanie: prvé
NakladatelOstrava : Key Publishing s.r.o., 2021
Údaje fyz.popisu100 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
Typ obsahutext txt
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Edice-jiná formaMonografie
Všeobecná pozn.100 výtisků
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii
Pozn.o jazykuSlovenské a anglické resumé
Předm.-Věc.témakuřecí maso
Předm.-Věc.témakvalita potravin
Předm.-Věc.témaživočišné bílkoviny
Předm.-Věc.témaaminokyseliny
Předm.-Věc.témacitrusy
Předm.-angl.chicken meat
Předm.-angl.food quality
Předm.-angl.animal proteins
Předm.-angl.amino acids
Předm.-angl.citruses
Žánr/formakolektivní monografie
Žánr/formacollective monographs
VZ-Osobní jm.Čapla, Jozef, 1979-
VZ-Osobní jm.Angelovič, Michal, 1986-
VZ-Edice-Unif.náz. Monografie (Key Publishing)
ISBN-pom.údaje9788074183836 1. vydanie 20220205
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-387.551
Počet exemplářů0 1