Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001369958

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00136xxxx / 0013699xx / 001369958.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-88279-09-9 (brožováno)
Kód jazykaeng eng slo
Kód předm.kateg.637 Živočišné produkty
MDT599.731.1
MDT637.5'64
MDT663/664-021.465
MDT543.6:663/664
MDT(048.8:082)
HZ-Osobní jménoČuboň, Juraj
Názvové údajeThe meat quality of the genus Sus = Kvalita mäsa rodu Sus : scientific monograph / Juraj Čuboň, Peter Herc, Peter Haščík, Lukáš Hleba, Miroslava Hlebová
Varianta názvuKvalita mäsa rodu Sus
Údaje o vydání1. vydání
NakladatelČeský Těšín : Ing. Václav Helán - 2 Theta, 2021
Údaje fyz.popisu100 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
Typ obsahutext txt
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Všeobecná pozn.Na obálce nad názvem: Nitra 2021
Všeobecná pozn.100 výtisků
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
Pozn.o jazykuAnglické a slovenské resumé
Předm.-Věc.témaprasatovití
Předm.-Věc.témavepřové maso
Předm.-Věc.témakvalita potravin
Předm.-Věc.témaanalýza potravin
Předm.-angl.Suidae
Předm.-angl.pork
Předm.-angl.food quality
Předm.-angl.food analysis
Žánr/formakolektivní monografie
Žánr/formacollective monographs
VZ-Osobní jm.Herc, Peter, 1996-
VZ-Osobní jm.Haščík, Peter
VZ-Osobní jm.Hleba, Lukáš, 1984-
VZ-Osobní jm.Hlebová, Miroslava, 1983-
ISBN-pom.údaje9788088279099 1. vydání 20220204
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-387.714
Nakladatel-aut.f.2 Theta
Počet exemplářů0 1