Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001369958
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00136xxxx / 0013699xx / 001369958.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-88279-09-9 (brožováno) |
Kód jazyka | eng eng slo |
Kód předm.kateg. | 637 Živočišné produkty |
MDT | 599.731.1 |
MDT | 637.5'64 |
MDT | 663/664-021.465 |
MDT | 543.6:663/664 |
MDT | (048.8:082) |
HZ-Osobní jméno | Čuboň, Juraj |
Názvové údaje | The meat quality of the genus Sus = Kvalita mäsa rodu Sus : scientific monograph / Juraj Čuboň, Peter Herc, Peter Haščík, Lukáš Hleba, Miroslava Hlebová |
Varianta názvu | Kvalita mäsa rodu Sus |
Údaje o vydání | 1. vydání |
Nakladatel | Český Těšín : Ing. Václav Helán - 2 Theta, 2021 |
Údaje fyz.popisu | 100 stran : barevné ilustrace ; 24 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Všeobecná pozn. | Na obálce nad názvem: Nitra 2021 |
Všeobecná pozn. | 100 výtisků |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy |
Pozn.o jazyku | Anglické a slovenské resumé |
Předm.-Věc.téma | prasatovití |
Předm.-Věc.téma | vepřové maso |
Předm.-Věc.téma | kvalita potravin |
Předm.-Věc.téma | analýza potravin |
Předm.-angl. | Suidae |
Předm.-angl. | pork |
Předm.-angl. | food quality |
Předm.-angl. | food analysis |
Žánr/forma | kolektivní monografie |
Žánr/forma | collective monographs |
VZ-Osobní jm. | Herc, Peter, 1996- |
VZ-Osobní jm. | Haščík, Peter |
VZ-Osobní jm. | Hleba, Lukáš, 1984- |
VZ-Osobní jm. | Hlebová, Miroslava, 1983- |
ISBN-pom.údaje | 9788088279099 1. vydání 20220204 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-387.714 |
Nakladatel-aut.f. | 2 Theta |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.