Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001369959
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00136xxxx / 0013699xx / 001369959.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-88279-10-5 (brožováno) |
Kód jazyka | eng eng slo |
Kód předm.kateg. | 637 Živočišné produkty |
MDT | 637.5.032.098.4 |
MDT | 641.4:664.8.047 |
MDT | 637.5+664.91/.95 |
MDT | 579-027.235 |
MDT | 663/664-021.465 |
MDT | 543.6:663/664 |
MDT | 57.047 |
MDT | (048.8:082) |
HZ-Osobní jméno | Kročko, Miroslav |
Názvové údaje | Effect of starter and probiotic cultures on the quality of fermented and dried meat products : scientific monograph / Miroslav Kročko, Viera Ducková, Juraj Medo, Ondřej Bučko, Marek Bobko, Vladimíra Kňazovická |
Údaje o vydání | 1. vydání |
Nakladatel | Český Těšín : 2 Theta, 2021 |
Údaje fyz.popisu | 92 stran : barevné ilustrace ; 24 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Všeobecná pozn. | 100 výtisků |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii |
Pozn.o jazyku | Anglické a slovenské resumé |
Předm.-Věc.téma | fermentované masné výrobky |
Předm.-Věc.téma | sušení potravin |
Předm.-Věc.téma | masné výrobky |
Předm.-Věc.téma | probiotika |
Předm.-Věc.téma | kvalita potravin |
Předm.-Věc.téma | analýza potravin |
Předm.-Věc.téma | biotické faktory |
Předm.-angl. | fermented meat products |
Předm.-angl. | food drying |
Předm.-angl. | meat products |
Předm.-angl. | probiotics |
Předm.-angl. | food quality |
Předm.-angl. | food analysis |
Předm.-angl. | biotic factors |
Žánr/forma | kolektivní monografie |
Žánr/forma | collective monographs |
VZ-Osobní jm. | Ducková, Viera |
VZ-Osobní jm. | Medo, Juraj, 1981- |
VZ-Osobní jm. | Bučko, Ondřej |
VZ-Osobní jm. | Bobko, Marek |
VZ-Osobní jm. | Kňazovická, Vladimíra, 1983- |
ISBN-pom.údaje | 9788088279105 1. vydání 20220131 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-387.715 |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.