Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001369959

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00136xxxx / 0013699xx / 001369959.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-88279-10-5 (brožováno)
Kód jazykaeng eng slo
Kód předm.kateg.637 Živočišné produkty
MDT637.5.032.098.4
MDT641.4:664.8.047
MDT637.5+664.91/.95
MDT579-027.235
MDT663/664-021.465
MDT543.6:663/664
MDT57.047
MDT(048.8:082)
HZ-Osobní jménoKročko, Miroslav
Názvové údajeEffect of starter and probiotic cultures on the quality of fermented and dried meat products : scientific monograph / Miroslav Kročko, Viera Ducková, Juraj Medo, Ondřej Bučko, Marek Bobko, Vladimíra Kňazovická
Údaje o vydání1. vydání
NakladatelČeský Těšín : 2 Theta, 2021
Údaje fyz.popisu92 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
Typ obsahutext txt
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Všeobecná pozn.100 výtisků
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii
Pozn.o jazykuAnglické a slovenské resumé
Předm.-Věc.témafermentované masné výrobky
Předm.-Věc.témasušení potravin
Předm.-Věc.témamasné výrobky
Předm.-Věc.témaprobiotika
Předm.-Věc.témakvalita potravin
Předm.-Věc.témaanalýza potravin
Předm.-Věc.témabiotické faktory
Předm.-angl.fermented meat products
Předm.-angl.food drying
Předm.-angl.meat products
Předm.-angl.probiotics
Předm.-angl.food quality
Předm.-angl.food analysis
Předm.-angl.biotic factors
Žánr/formakolektivní monografie
Žánr/formacollective monographs
VZ-Osobní jm.Ducková, Viera
VZ-Osobní jm.Medo, Juraj, 1981-
VZ-Osobní jm.Bučko, Ondřej
VZ-Osobní jm.Bobko, Marek
VZ-Osobní jm.Kňazovická, Vladimíra, 1983-
ISBN-pom.údaje9788088279105 1. vydání 20220131
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-387.715
Počet exemplářů0 1