Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001371991
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00137xxxx / 0013719xx / 001371991.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-88279-11-2 (brožováno) |
Kód geogr.oblasti | e-xo--- |
Kód předm.kateg. | 637 Živočišné produkty |
MDT | 597.2/.5 |
MDT | 637.56 |
MDT | 637 |
MDT | 663/664-021.465 |
MDT | 614.31 |
MDT | (437.6) |
MDT | (048.8) |
HZ-Osobní jméno | Golian, Jozef, 1966- |
Názvové údaje | Selected attributes of fish quality intended for the Slovak market : scientific monograph / Jozef Golian, Silvia Jakabová, Lucia Benešová, Ladislav Ondruš |
Údaje o vydání | First edition |
Nakladatel | Český Těšín : 2 Theta, 2021 |
Údaje fyz.popisu | 115 stran : barevné ilustrace ; 24 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Všeobecná pozn. | Na obálce pod názvem: Nitra 2021 |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii |
Předm.-Věc.téma | ryby |
Předm.-Věc.téma | rybí maso |
Předm.-Věc.téma | živočišné produkty Slovensko |
Předm.-Věc.téma | kvalita potravin Slovensko |
Předm.-Věc.téma | hygiena potravin Slovensko |
Předm.-angl. | fishes |
Předm.-angl. | fish meat |
Předm.-angl. | animal products Slovakia |
Předm.-angl. | food quality Slovakia |
Předm.-angl. | food hygiene Slovakia |
Žánr/forma | monografie |
Žánr/forma | monographs |
VZ-Osobní jm. | Jakabová, Silvia |
VZ-Osobní jm. | Benešová, Lucia, 1990- |
VZ-Osobní jm. | Ondruš, Ladislav |
ISBN-pom.údaje | 9788088279112 1st edition 20220305 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-388.580 |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.