Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001374438
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00137xxxx / 0013744xx / 001374438.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-11-00190-2 (vázáno) |
Kód jazyka | cze fre |
Kód geogr.oblasti | e-fr--- |
Kód předm.kateg. | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
MDT | 641.56(=133.1) |
MDT | 641/642 |
MDT | (44) |
MDT | (083.12) |
MDT | (035) |
HZ-Osobní jméno | Verdier, Marie |
Názvové údaje | Ilustrovaný průvodce francouzskou kuchyní / Marie Verdier a Eva Aubry |
Údaje o vydání | První vydání |
Nakladatel | Brno : Eva Aubry, 2021 |
Údaje fyz.popisu | 247 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 25 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ obsahu | statický obraz sti |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Všeobecná pozn. | Překlad z francouzštiny? a ilustrace Eva Aubry |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstříky |
Předm.-Věc.téma | francouzská jídla |
Předm.-Věc.téma | gastronomie Francie |
Předm.-angl. | French cookery |
Předm.-angl. | gastronomy France |
Žánr/forma | kuchařské recepty |
Žánr/forma | příručky |
Žánr/forma | cookbooks |
Žánr/forma | handbooks and manuals |
VZ-Osobní jm. | Aubry, Eva |
ISBN-pom.údaje | 1. vydání 20220315 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-389.763 |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.