Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001377382
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00137xxxx / 0013773xx / 001377382.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-7427-347-6 (brožováno) 978-80-7427-150-2 |
Kód jazyka | cze cze eng |
Kód předm.kateg. | 664 Potravinářský průmysl |
MDT | 595.784.2 |
MDT | 664.696 |
MDT | 614.31 |
MDT | 613.26/.29:504.5 |
MDT | (083.744) |
HZ-Osobní jméno | Aulický, Radek, 1978- |
Názvové údaje | Metodika hodnocení napadených cereálních tyčinek zavíječem paprikovým (Plodia interpunctella) : metodika pro pracovníky v potravinářství a kontrolní orgány / Radek Aulický, Tomáš Vendl, Jakub Kadlec, Václav Stejskal |
Nakladatel | Praha : Výzkumný ústav rostlinné výroby, v.v.i., 2021 |
Údaje fyz.popisu | 45 stran : barevné ilustrace ; 21 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Všeobecná pozn. | Údaj o původcích na obálce: Radek Aulický a kol. |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografie |
Pozn.o jazyku | České a anglické resumé |
Předm.-Věc.téma | zavíječ paprikový |
Předm.-Věc.téma | müsli tyčinky |
Předm.-Věc.téma | hygiena potravin |
Předm.-Věc.téma | kontaminace potravin |
Předm.-angl. | Plodia interpunctella |
Předm.-angl. | cereal bars |
Předm.-angl. | food hygiene |
Předm.-angl. | food contaminantion |
Žánr/forma | certifikované metodiky |
Žánr/forma | certified methodology |
VZ-Osobní jm. | Vendl, Tomáš |
VZ-Osobní jm. | Kadlec, Jakub, 1978- |
VZ-Osobní jm. | Stejskal, Václav, 1963- |
ISBN-pom.údaje | [1. vydání] 20220430 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-391.475 |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.