Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001377432

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00137xxxx / 0013774xx / 001377432.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7568-463-9 (vázáno) : neprodejné
Kód jazykacze eng
Kód geogr.oblastie-xr---
Kód předm.kateg.641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
MDT639.21/.22
MDT637'8
MDT640
MDT613.2
MDT641/642(091)
MDT641.55:637.56
MDT639.21
MDT(437.3)
MDT(048.8:082)
HZ-Osobní jménoKorbelářová, Irena, 1963-
Názvové údajeRybí kuchyně českých zemí : kulturně-historické tradice a současné aspekty / Irena Korbelářová (ed.) a kolektiv
Údaje o vydáníVydání první
NakladatelOpava ; Praha : Powerprint, 2021
Údaje fyz.popisu257 stran : ilustrace (převážně barevné), faksimile ; 24 cm
Typ obsahutext txt
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Všeobecná pozn.Správné místo vydání pouze Praha
Všeobecná pozn.350 výtisků
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
Pozn.o jazykuAnglické resumé
Předm.-Věc.témaryby
Předm.-Věc.témarybí produkty
Předm.-Věc.témastravování Česko
Předm.-Věc.témadějiny gastronomie Česko
Předm.-Věc.témarybí jídla Česko
Předm.-Věc.témasladkovodní rybářství Česko
Předm.-angl.fishes
Předm.-angl.fish products
Předm.-angl.catering Czechia
Předm.-angl.history of gastronomy Czechia
Předm.-angl.cookery (fish) Czechia
Předm.-angl.freshwater fishery Czechia
Žánr/formakolektivní monografie
Žánr/formacollective monographs
ISBN-pom.údaje9788075684639 1. vydání 20220503
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-391.511
Počet exemplářů0 1
ICO Y