Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001377432
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00137xxxx / 0013774xx / 001377432.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-7568-463-9 (vázáno) : neprodejné |
Kód jazyka | cze eng |
Kód geogr.oblasti | e-xr--- |
Kód předm.kateg. | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
MDT | 639.21/.22 |
MDT | 637'8 |
MDT | 640 |
MDT | 613.2 |
MDT | 641/642(091) |
MDT | 641.55:637.56 |
MDT | 639.21 |
MDT | (437.3) |
MDT | (048.8:082) |
HZ-Osobní jméno | Korbelářová, Irena, 1963- |
Názvové údaje | Rybí kuchyně českých zemí : kulturně-historické tradice a současné aspekty / Irena Korbelářová (ed.) a kolektiv |
Údaje o vydání | Vydání první |
Nakladatel | Opava ; Praha : Powerprint, 2021 |
Údaje fyz.popisu | 257 stran : ilustrace (převážně barevné), faksimile ; 24 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Všeobecná pozn. | Správné místo vydání pouze Praha |
Všeobecná pozn. | 350 výtisků |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy |
Pozn.o jazyku | Anglické resumé |
Předm.-Věc.téma | ryby |
Předm.-Věc.téma | rybí produkty |
Předm.-Věc.téma | stravování Česko |
Předm.-Věc.téma | dějiny gastronomie Česko |
Předm.-Věc.téma | rybí jídla Česko |
Předm.-Věc.téma | sladkovodní rybářství Česko |
Předm.-angl. | fishes |
Předm.-angl. | fish products |
Předm.-angl. | catering Czechia |
Předm.-angl. | history of gastronomy Czechia |
Předm.-angl. | cookery (fish) Czechia |
Předm.-angl. | freshwater fishery Czechia |
Žánr/forma | kolektivní monografie |
Žánr/forma | collective monographs |
ISBN-pom.údaje | 9788075684639 1. vydání 20220503 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-391.511 |
Počet exemplářů | 0 1 |
ICO | Y |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.