Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001385878
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00138xxxx / 0013858xx / 001385878.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-7026-276-4 (v knize neuvedeno ; vázáno) : Kč 79,90 |
Kód předm.kateg. | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
MDT | 637.5 |
MDT | 637.5.03 |
MDT | 641.55:637.5 |
MDT | (035) |
MDT | (083.12) |
HZ-Osobní jméno | Pavcová, Tereza |
Názvové údaje | Maso / autorky textů: Tereza Pavcová, Jana Zbyňková |
Nakladatel | Praha : Vltava Labe Media, a.s., 2021 |
Údaje fyz.popisu | 80 stran : barevné ilustrace ; 22 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ obsahu | statický obraz sti |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Edice-jiná forma | Edice Receptář, 1804-9036 ; 1/2021 |
Všeobecná pozn. | Obálkový podnázev: grilujeme, sušíme, pečeme, udíme, všechny druhy od kuřete po jelena, recepty s mletým i uzeným |
Předm.-Věc.téma | maso |
Předm.-Věc.téma | zpracování masa |
Předm.-Věc.téma | masitá jídla |
Předm.-angl. | meat |
Předm.-angl. | meat processing |
Předm.-angl. | cookery (meat) |
Žánr/forma | příručky |
Žánr/forma | kuchařské recepty |
Žánr/forma | handbooks and manuals |
Žánr/forma | cookbooks |
VZ-Osobní jm. | Zbyňková, Jana |
Související jedn. | Speciál časopisu: Receptář 1213-8355 |
VZ-Edice-Unif.náz. | Receptář (Vltava Labe Media) |
ISBN-pom.údaje | [1. vydání] Čárový kód přelepen štítkem - nelze sejmout 20220721 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-394.829 |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.