Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001390949
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00139xxxx / 0013909xx / 001390949.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-7514-146-0 (brožováno) |
Kód jazyka | eng cze eng |
Kód předm.kateg. | 637 Živočišné produkty |
MDT | 637'8 |
MDT | 641.1 |
MDT | 663/664-021.465 |
MDT | (043.3) |
MDT | (048.3) |
HZ-Osobní jméno | Hao, Ruoyi, 1992- |
Názvové údaje | Freshness and shelf-life of fish products = Čerstvost a trvanlivost rybích produktů / doctoral thesis by Ruoyi Hao |
Varianta názvu | Čerstvost a trvanlivost rybích produktů |
Nakladatel | Vodňany : Fakulta rybářství a ochrany vod, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, 2022 |
Údaje fyz.popisu | 113 stran : ilustrace (některé barevné) ; 25 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Pozn.o disertaci | Teze disertace (Ph.D.)--Jihočeská univerzita, Fakulta rybářství a ochrany vod, 2022 |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografie |
Pozn.o jazyku | České a anglické resumé |
Předm.-Věc.téma | rybí produkty |
Předm.-Věc.téma | nutriční hodnota potravin |
Předm.-Věc.téma | kvalita potravin |
Předm.-angl. | fish products |
Předm.-angl. | nutritive value of foods |
Předm.-angl. | food quality |
Žánr/forma | disertace |
Žánr/forma | teze |
Žánr/forma | dissertations |
Žánr/forma | abstracts |
VZ-Korporace | Jihočeská univerzita. Fakulta rybářství a ochrany vod |
ISBN-pom.údaje | [1st edition] 20220907 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-396.755 |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.