Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001390949

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00139xxxx / 0013909xx / 001390949.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7514-146-0 (brožováno)
Kód jazykaeng cze eng
Kód předm.kateg.637 Živočišné produkty
MDT637'8
MDT641.1
MDT663/664-021.465
MDT(043.3)
MDT(048.3)
HZ-Osobní jménoHao, Ruoyi, 1992-
Názvové údajeFreshness and shelf-life of fish products = Čerstvost a trvanlivost rybích produktů / doctoral thesis by Ruoyi Hao
Varianta názvuČerstvost a trvanlivost rybích produktů
NakladatelVodňany : Fakulta rybářství a ochrany vod, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, 2022
Údaje fyz.popisu113 stran : ilustrace (některé barevné) ; 25 cm
Typ obsahutext txt
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Pozn.o disertaciTeze disertace (Ph.D.)--Jihočeská univerzita, Fakulta rybářství a ochrany vod, 2022
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografie
Pozn.o jazykuČeské a anglické resumé
Předm.-Věc.témarybí produkty
Předm.-Věc.témanutriční hodnota potravin
Předm.-Věc.témakvalita potravin
Předm.-angl.fish products
Předm.-angl.nutritive value of foods
Předm.-angl.food quality
Žánr/formadisertace
Žánr/formateze
Žánr/formadissertations
Žánr/formaabstracts
VZ-KorporaceJihočeská univerzita. Fakulta rybářství a ochrany vod
ISBN-pom.údaje[1st edition] 20220907
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-396.755
Počet exemplářů0 1