Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001391754

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00139xxxx / 0013917xx / 001391754.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Kód předm.kateg.631 Zemědělství. Pedologie. Agrotechnika. Agroekologie
HZ-Osobní jménoKopecký, Otakar, 1876-1937
Názvové údajeIndividuální nepřetržité máčení ječného zrna v destilované vodě a jeho fysikální změny / O. Kopecký a V. Almendinger
Nakladatel.údajeV Brně : Vysoká škola zemědělská : A. Píša [distributor], 1933 (Akc. mor. knihtisk. Polygrafie)
Údaje fyz.popisu30 s.
Edice-jiná formaSborník Vysoké školy zemědělské v Brně. Fakulta hospodářská ; r. 1933, sign. C27
Společně s:Přívazek k: Soli v rostlině a v půdě / V. S. Iljin
Všeobecná pozn.S 22 tabulkami a 5 diagramy
Všeobecná pozn.Z Ústavu zeměď. technologie na vys. šk. zeměď. v Brně
Předm.-Věc.témazrno
Předm.-Věc.témazrno vlhké
Předm.-Věc.témaječmen
Předm.-Věc.témamáčení
Předm.-Věc.témavlastnosti fyzikální
Předm.-Věc.témaanalýza
VZ-Osobní jm.Almendinger, Vladimír
VZ-Edice-Unif.náz. Sborník Vysoké školy zemědělské v Brně. Fakulta hospodářská
Sigla,sign.vlastn.OLA001 71.125/ 1933(C26-27)Přív.