Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001392728
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00139xxxx / 0013927xx / 001392728.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Kód předm.kateg. | 664 Potravinářský průmysl |
MDT | 663.91+664.14(075.8)(076.5) |
MDT | 664 |
HZ-Osobní jméno | Rašper, Vladimír |
Názvové údaje | Cvičení z technologie sacharidů. Část 3, Návod k technologickým cvičením z technologie čokolády a nečokoládových cukrovinek / Vladimír Rašper, Antonín Svoboda |
Varianta názvu | Návod k technologickým cvičením z technologie čokolády a nečokoládových cukrovinek |
Údaje o vydání | 1. vyd. |
Nakladatel.údaje | Praha : SNTL, 1959 (KNT 6) |
Údaje fyz.popisu | 148 s. : il., tab., gr. |
Edice-jiná forma | Učební texty vysokých škol |
Všeobecná pozn. | 150 výt. |
Všeobecná pozn. | Vydavatel: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské technologie |
Všeobecná pozn. | Navazuje na 1. část, kterou naps. Bedřich Kopřiva a Antonín Svoboda a na 2. část, kterou naps. Stanislav Zelenka a B. Kopřiva |
Všeobecná pozn. | Přehl. lit. |
Všeobecná pozn. | S obr. v textu |
Pozn.k uživ.urč. | Určeno pro posluchače fak. potravinářské technologie |
Předm.-Věc.téma | sacharidy |
Předm.-Věc.téma | cukrovinky |
Předm.-Věc.téma | kakao |
Předm.-Věc.téma | čokoláda |
Předm.-Věc.téma | výroba |
Předm.-Věc.téma | potravinářská technologie |
Předm.-volně tvoř. | cukrovinky nečokoládové |
Žánr/forma | učebnice |
VZ-Osobní jm. | Svoboda, Antonín |
VZ-Korporace | Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské technologie |
VZ-Edice-Unif.náz. | Učební texty vysokých škol |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 II 293.009/ 3 |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.