Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001392728

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00139xxxx / 0013927xx / 001392728.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Kód předm.kateg.664 Potravinářský průmysl
MDT663.91+664.14(075.8)(076.5)
MDT664
HZ-Osobní jménoRašper, Vladimír
Názvové údajeCvičení z technologie sacharidů. Část 3, Návod k technologickým cvičením z technologie čokolády a nečokoládových cukrovinek / Vladimír Rašper, Antonín Svoboda
Varianta názvuNávod k technologickým cvičením z technologie čokolády a nečokoládových cukrovinek
Údaje o vydání1. vyd.
Nakladatel.údajePraha : SNTL, 1959 (KNT 6)
Údaje fyz.popisu148 s. : il., tab., gr.
Edice-jiná formaUčební texty vysokých škol
Všeobecná pozn.150 výt.
Všeobecná pozn.Vydavatel: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské technologie
Všeobecná pozn.Navazuje na 1. část, kterou naps. Bedřich Kopřiva a Antonín Svoboda a na 2. část, kterou naps. Stanislav Zelenka a B. Kopřiva
Všeobecná pozn.Přehl. lit.
Všeobecná pozn.S obr. v textu
Pozn.k uživ.urč.Určeno pro posluchače fak. potravinářské technologie
Předm.-Věc.témasacharidy
Předm.-Věc.témacukrovinky
Předm.-Věc.témakakao
Předm.-Věc.témačokoláda
Předm.-Věc.témavýroba
Předm.-Věc.témapotravinářská technologie
Předm.-volně tvoř. cukrovinky nečokoládové
Žánr/formaučebnice
VZ-Osobní jm.Svoboda, Antonín
VZ-KorporaceVysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské technologie
VZ-Edice-Unif.náz. Učební texty vysokých škol
Sigla,sign.vlastn.OLA001 II 293.009/ 3
Počet exemplářů1