Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001395906

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00139xxxx / 0013959xx / 001395906.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7514-154-5 (brožováno)
Kód předm.kateg.637 Živočišné produkty
MDT637.56
MDT663/664
MDT597.2/.5(28)
MDT(083.744)
HZ-Osobní jménoHonzlová, Alena
Názvové údajeStanovení obsahu rybího masa ve výrobcích ze sladkovodních ryb / A. Honzlová, H. Čurdová, L. Schebestová, J. Příborský, M. Šandová, A. Stará, J. Velíšek
Údaje o vydání1. vydání
NakladatelVodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, 2022
Údaje fyz.popisu30 stran : barevné ilustrace ; 22 cm
Typ obsahutext txt
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Edice-jiná formaEdice metodik ; 197. Technologická řada
Všeobecná pozn.200 výtisků
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii
Předm.-Věc.témarybí maso
Předm.-Věc.témapotravinářské výrobky
Předm.-Věc.témasladkovodní ryby
Předm.-angl.fish meat
Předm.-angl.food products
Předm.-angl.freshwater fishes
Žánr/formacertifikované metodiky
Žánr/formacertified methodology
VZ-Osobní jm.Čurdová, Helena
VZ-Osobní jm.Schebestová, Lenka
VZ-Osobní jm.Příborský, Josef, 1981-
VZ-Osobní jm.Šandová, M., 1979-
VZ-Osobní jm.Stará, Alžběta, 1982-
VZ-Osobní jm.Velíšek, Josef, 1980-
VZ-Edice-KorporaceJihočeská univerzita. Fakulta rybářství a ochrany vod. Metodiky. Technologická řada
Elektron.přístupDigitalizovaný dokument
ISBN-pom.údaje[1. vydání] 20221019
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-398.173
Nakladatel-aut.f.Jihočeská univerzita, Fakulta rybářství a ochrany vod
Počet exemplářů0 2