Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001399062
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00139xxxx / 0013990xx / 001399062.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-7434-622-4 (brožováno) |
Kód geogr.oblasti | e-xr--- |
Čas.období obsahu | y2y3 |
Kód předm.kateg. | 338.3/.4 Hospodářská a výrobní odvětví |
MDT | 338.439.66 |
MDT | (437.3) |
MDT | (094) |
Názvové údaje | Food safety and nutrition strategy 2030 |
Údaje o vydání | Ist edition |
Nakladatel | Praha : Ministry of Agriculture of the Czech Republic, 2021 |
Údaje fyz.popisu | 38 stran : barevné ilustrace ; 30 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografické odkazy |
Předm.-Chron.ter. | 2021-2030 |
Předm.-Věc.téma | potravinová bezpečnost Česko 2021-2030 |
Předm.-angl. | food security Czechia 2021-2030 |
Žánr/forma | dokumenty |
Žánr/forma | documents |
ISBN-pom.údaje | 1st edition 20221026 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 2-054.541 |
Nakladatel-aut.f. | Ministerstvo zemědělství České republiky |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.