Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001399359

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00139xxxx / 0013993xx / 001399359.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7305-871-5 (Veterinární univerzita Brno ; brožováno)
Kód předm.kateg.637 Živočišné produkty
MDT637.5
MDT637.5.03
MDT641.55
MDT(048.8:082)
HZ-Osobní jménoKameník, Josef
Názvové údajeMaso jako pokrm : hmotnostní ztráty masa při tepelné úpravě / Josef Kameník a kolektiv
Údaje o vydáníVydání první
NakladatelBrno : Veterinární univerzita : Časopis Maso, 2022
Údaje fyz.popisu163 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 24 cm
Typ obsahutext txt
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Všeobecná pozn.200 výtisků
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografie a rejstřík
Předm.-Věc.témamaso
Předm.-Věc.témazpracování masa
Předm.-Věc.témapříprava jídel
Předm.-angl.meat
Předm.-angl.meat processing
Předm.-angl.meals preparation
Předm.-volně tvoř. hmotnostní ztráty
Žánr/formakolektivní monografie
Žánr/formacollective monographs
ISBN-pom.údaje9788073058715 1. vydání 20221122
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-399.461
Nakladatel-aut.f.Veterinární univerzita Brno
Počet exemplářů0 1