Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001399359
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00139xxxx / 0013993xx / 001399359.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-7305-871-5 (Veterinární univerzita Brno ; brožováno) |
Kód předm.kateg. | 637 Živočišné produkty |
MDT | 637.5 |
MDT | 637.5.03 |
MDT | 641.55 |
MDT | (048.8:082) |
HZ-Osobní jméno | Kameník, Josef |
Názvové údaje | Maso jako pokrm : hmotnostní ztráty masa při tepelné úpravě / Josef Kameník a kolektiv |
Údaje o vydání | Vydání první |
Nakladatel | Brno : Veterinární univerzita : Časopis Maso, 2022 |
Údaje fyz.popisu | 163 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 24 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Všeobecná pozn. | 200 výtisků |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografie a rejstřík |
Předm.-Věc.téma | maso |
Předm.-Věc.téma | zpracování masa |
Předm.-Věc.téma | příprava jídel |
Předm.-angl. | meat |
Předm.-angl. | meat processing |
Předm.-angl. | meals preparation |
Předm.-volně tvoř. | hmotnostní ztráty |
Žánr/forma | kolektivní monografie |
Žánr/forma | collective monographs |
ISBN-pom.údaje | 9788073058715 1. vydání 20221122 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-399.461 |
Nakladatel-aut.f. | Veterinární univerzita Brno |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.