Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001401055

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00140xxxx / 0014010xx / 001401055.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7592-135-2 (brožováno)
Kód předm.kateg.664 Potravinářský průmysl
Kód předm.kateg.37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
MDT633.1
MDT664.6
MDT663/664
MDT663/664:54
MDT(075.8)
HZ-Osobní jménoSkřivan, Pavel
Názvové údajeCereální chemie a technologie II : sekundární zpracování obilovin - pekárenská technologie / Pavel Skřivan a kolektiv
Varianta názvuSekundární zpracování obilovin - pekárenská technologie
Údaje o vydáníVydání: první
NakladatelPraha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2022
Údaje fyz.popisu173 stran : ilustrace (některé barevné) ; 30 cm
Typ obsahutext txt
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii
Předm.-Věc.témaobilniny
Předm.-Věc.témapekařství
Předm.-Věc.témapotravinářská technologie
Předm.-Věc.témapotravinářská chemie
Předm.-angl.cereals
Předm.-angl.bakery
Předm.-angl.food technology
Předm.-angl.food chemistry
Žánr/formaučebnice vysokých škol
Žánr/formatextbooks (higher)
VZ-KorporaceVysoká škola chemicko-technologická v Praze
ISBN-pom.údaje9788075921352 1. vydání 20221212
Sigla,sign.vlastn.OLA001 2-054.781
Počet exemplářů0 1