Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001401055
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00140xxxx / 0014010xx / 001401055.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-7592-135-2 (brožováno) |
Kód předm.kateg. | 664 Potravinářský průmysl |
Kód předm.kateg. | 37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice |
MDT | 633.1 |
MDT | 664.6 |
MDT | 663/664 |
MDT | 663/664:54 |
MDT | (075.8) |
HZ-Osobní jméno | Skřivan, Pavel |
Názvové údaje | Cereální chemie a technologie II : sekundární zpracování obilovin - pekárenská technologie / Pavel Skřivan a kolektiv |
Varianta názvu | Sekundární zpracování obilovin - pekárenská technologie |
Údaje o vydání | Vydání: první |
Nakladatel | Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2022 |
Údaje fyz.popisu | 173 stran : ilustrace (některé barevné) ; 30 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii |
Předm.-Věc.téma | obilniny |
Předm.-Věc.téma | pekařství |
Předm.-Věc.téma | potravinářská technologie |
Předm.-Věc.téma | potravinářská chemie |
Předm.-angl. | cereals |
Předm.-angl. | bakery |
Předm.-angl. | food technology |
Předm.-angl. | food chemistry |
Žánr/forma | učebnice vysokých škol |
Žánr/forma | textbooks (higher) |
VZ-Korporace | Vysoká škola chemicko-technologická v Praze |
ISBN-pom.údaje | 9788075921352 1. vydání 20221212 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 2-054.781 |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.