Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001404756

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00140xxxx / 0014047xx / 001404756.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-905481-2-1 (vázáno)
Kód předm.kateg.664 Potravinářský průmysl
Kód předm.kateg.37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
MDT664.6
MDT663/664
MDT(075.3)
MDT(035)
HZ-Osobní jménoŠedivý, Petr
Názvové údajePekařská technologie. III., Výroba běžného pečiva / Petr Šedivý, Martin Hanus, Eva Nováková, Pavel Skřivan
Varianta názvuVýroba běžného pečiva
NakladatelPraha : Odborné nakladatelství a vydavatelství Pekař a cukrář, s.r.o., 2015
Údaje fyz.popisu266 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 22 cm
Typ obsahutext txt
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Edice-jiná formaKnižnice Pekaře a cukráře
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii
Předm.-Věc.témapekařství
Předm.-Věc.témapotravinářská technologie
Předm.-Věc.témapečivo
Předm.-angl.bakery
Předm.-angl.food technology
Předm.-angl.bakery products
Žánr/formaučebnice středních škol
Žánr/formapříručky
Žánr/formatextbooks (secondary)
Žánr/formahandbooks and manuals
VZ-Osobní jm.Hanus, Martin
VZ-Osobní jm.Řehák Nováková, Eva, 1964-
VZ-Osobní jm.Skřivan, Pavel
VZ-Edice-Unif.náz. Knižnice Pekaře a cukráře
ISBN-pom.údaje9788090548121 [1. vydání] 20150811
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-401.534
Počet exemplářů0