Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001404757

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00140xxxx / 0014047xx / 001404757.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-905481-4-5 (vázáno)
Kód předm.kateg.664 Potravinářský průmysl
Kód předm.kateg.37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
MDT664.6
MDT663/664
MDT664.66
MDT664.681/.685
MDT(075.3)
MDT(035)
HZ-Osobní jménoŠedivý, Petr
Názvové údajePekařská technologie. IV., Výroba jemného pečiva / Petr Šedivý, Martin Hanus, Eva Nováková, Radovan Smrž, Pavel Skřivan
Varianta názvuVýroba jemného pečiva
NakladatelPraha : Odborné nakladatelství a vydavatelství Pekař a cukrář s.r.o., 2016
Údaje fyz.popisu333 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 22 cm
Typ obsahutext txt
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Edice-jiná formaKnižnice Pekaře a cukráře
Předm.-Věc.témapekařství
Předm.-Věc.témapotravinářská technologie
Předm.-Věc.témaslané pečivo
Předm.-Věc.témasladké pečivo
Předm.-angl.bakery
Předm.-angl.food technology
Předm.-angl.salt cakes
Předm.-angl.sweet pastry
Žánr/formaučebnice středních škol
Žánr/formapříručky
Žánr/formatextbooks (secondary)
Žánr/formahandbooks and manuals
VZ-Osobní jm.Hanus, Martin
VZ-Osobní jm.Řehák Nováková, Eva, 1964-
VZ-Osobní jm.Smrž, Radovan
VZ-Osobní jm.Skřivan, Pavel
VZ-Edice-Unif.náz. Knižnice Pekaře a cukráře
ISBN-pom.údaje9788090548145 [1. vydání] 20190308
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-401.535
Nakladatel-aut.f.Pekař a cukrář
Počet exemplářů0