Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001404757
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00140xxxx / 0014047xx / 001404757.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-905481-4-5 (vázáno) |
Kód předm.kateg. | 664 Potravinářský průmysl |
Kód předm.kateg. | 37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice |
MDT | 664.6 |
MDT | 663/664 |
MDT | 664.66 |
MDT | 664.681/.685 |
MDT | (075.3) |
MDT | (035) |
HZ-Osobní jméno | Šedivý, Petr |
Názvové údaje | Pekařská technologie. IV., Výroba jemného pečiva / Petr Šedivý, Martin Hanus, Eva Nováková, Radovan Smrž, Pavel Skřivan |
Varianta názvu | Výroba jemného pečiva |
Nakladatel | Praha : Odborné nakladatelství a vydavatelství Pekař a cukrář s.r.o., 2016 |
Údaje fyz.popisu | 333 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 22 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Edice-jiná forma | Knižnice Pekaře a cukráře |
Předm.-Věc.téma | pekařství |
Předm.-Věc.téma | potravinářská technologie |
Předm.-Věc.téma | slané pečivo |
Předm.-Věc.téma | sladké pečivo |
Předm.-angl. | bakery |
Předm.-angl. | food technology |
Předm.-angl. | salt cakes |
Předm.-angl. | sweet pastry |
Žánr/forma | učebnice středních škol |
Žánr/forma | příručky |
Žánr/forma | textbooks (secondary) |
Žánr/forma | handbooks and manuals |
VZ-Osobní jm. | Hanus, Martin |
VZ-Osobní jm. | Řehák Nováková, Eva, 1964- |
VZ-Osobní jm. | Smrž, Radovan |
VZ-Osobní jm. | Skřivan, Pavel |
VZ-Edice-Unif.náz. | Knižnice Pekaře a cukráře |
ISBN-pom.údaje | 9788090548145 [1. vydání] 20190308 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-401.535 |
Nakladatel-aut.f. | Pekař a cukrář |
Počet exemplářů | 0 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.