Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001406497

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00140xxxx / 0014064xx / 001406497.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-88279-18-1 (brožováno)
Kód jazykaslo eng slo
Kód předm.kateg.614 Veřejné zdraví a hygiena
MDT637.54:636.52/.58464
MDT641.522.6:664.8.033
MDT614.4
MDT663/664-021.465
MDT57.082.1
MDT579.083
MDT(048.8)
HZ-Osobní jménoKačániová, Miroslava
Názvové údajeMikrobiologická kvalita sous-vide kuracieho mäsa po aplikácii rastlinných silíc : vedecká monografia / Miroslava Kačániová, Natália Čmiková
Údaje o vydání1. vydání
NakladatelČeský Těšín : 2 Theta, 2022
Údaje fyz.popisu80 stran : ilustrace (některé barevné) ; 24 cm
Typ obsahutext txt
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Všeobecná pozn.100 výtisků
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
Pozn.o jazykuAnglické a slovenské resumé
Předm.-Věc.témakuřecí maso
Předm.-Věc.témavaření sous-vide
Předm.-Věc.témamikrobiologická kontrola
Předm.-Věc.témakvalita potravin
Předm.-Věc.témavzorkování
Předm.-Věc.témamikrobiologická analýza
Předm.-angl.chicken meat
Předm.-angl.sous-vide cooking
Předm.-angl.microbiological control
Předm.-angl.food quality
Předm.-angl.sampling
Předm.-angl.microbiological analysis
Žánr/formamonografie
Žánr/formamonographs
VZ-Osobní jm.Čmiková, Natália
ISBN-pom.údaje9788088279181 1. vydání 20230208
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-402.427
Počet exemplářů0 1