Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001406497
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00140xxxx / 0014064xx / 001406497.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-88279-18-1 (brožováno) |
Kód jazyka | slo eng slo |
Kód předm.kateg. | 614 Veřejné zdraví a hygiena |
MDT | 637.54:636.52/.58464 |
MDT | 641.522.6:664.8.033 |
MDT | 614.4 |
MDT | 663/664-021.465 |
MDT | 57.082.1 |
MDT | 579.083 |
MDT | (048.8) |
HZ-Osobní jméno | Kačániová, Miroslava |
Názvové údaje | Mikrobiologická kvalita sous-vide kuracieho mäsa po aplikácii rastlinných silíc : vedecká monografia / Miroslava Kačániová, Natália Čmiková |
Údaje o vydání | 1. vydání |
Nakladatel | Český Těšín : 2 Theta, 2022 |
Údaje fyz.popisu | 80 stran : ilustrace (některé barevné) ; 24 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Všeobecná pozn. | 100 výtisků |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy |
Pozn.o jazyku | Anglické a slovenské resumé |
Předm.-Věc.téma | kuřecí maso |
Předm.-Věc.téma | vaření sous-vide |
Předm.-Věc.téma | mikrobiologická kontrola |
Předm.-Věc.téma | kvalita potravin |
Předm.-Věc.téma | vzorkování |
Předm.-Věc.téma | mikrobiologická analýza |
Předm.-angl. | chicken meat |
Předm.-angl. | sous-vide cooking |
Předm.-angl. | microbiological control |
Předm.-angl. | food quality |
Předm.-angl. | sampling |
Předm.-angl. | microbiological analysis |
Žánr/forma | monografie |
Žánr/forma | monographs |
VZ-Osobní jm. | Čmiková, Natália |
ISBN-pom.údaje | 9788088279181 1. vydání 20230208 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-402.427 |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.