Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001407857
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00140xxxx / 0014078xx / 001407857.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-7675-086-9 (vázáno) |
Kód předm.kateg. | 664 Potravinářský průmysl |
MDT | 663/664 |
MDT | 663/664:54 |
MDT | 663/664.022.3 |
MDT | (0.062) |
HZ-Osobní jméno | Mikeš, Vladimír, 1950-2007 |
Názvové údaje | Proč se klepou řízky : chemie v kuchyni / Vladimír Mikeš |
Údaje o vydání | Druhé vydání |
Nakladatel | Praha : Dokořán, 2023 |
Údaje fyz.popisu | 181 stran ; 21 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii a rejstřík |
Předm.-Věc.téma | potraviny |
Předm.-Věc.téma | potravinářská chemie |
Předm.-Věc.téma | potravinářská aditiva |
Předm.-angl. | foodstuffs |
Předm.-angl. | food chemistry |
Předm.-angl. | food additives |
Žánr/forma | populárně-naučné publikace |
Žánr/forma | popular works |
ISBN-pom.údaje | 9788076750869 2. vydání 20230228 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-403.172 |
Počet exemplářů | 0 2 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.