Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001409273

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00140xxxx / 0014092xx / 001409273.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN(Vázáno)
Kód předm.kateg.664 Potravinářský průmysl
Kód předm.kateg.663 Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
HZ-Osobní jménoAndés, Louis Edgar, 1848-1925
Názvové údajeDas Conserviren der Nahrungs- und Genußmittel : Fabrikation von Fleisch-, Fisch-, Gemüse-, Obst- etc. Conserven : Praktisches Handbuch für Conservefabriken, Landwirthe, Gutsverwaltungen, Eßwaarenhändler, Haushaltungen u.s.w. / von Louis Edgar Andés
NakladatelWien : A. Hartleben's Verlag, 1894
Údaje fyz.popisuxv, 428 stran : ilustrace ; 18 cm
Typ obsahutext txt
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Edice-jiná formaA. Hartlebenʹs chemisch-technische Bibliothek ; Band 208
Předm.-Věc.témapotraviny
Předm.-Věc.témanápoje
Předm.-Věc.témakonzervování potravin
Žánr/formapříručky
VZ-Edice-Unif.náz. A. Hartleben's chemisch-technische Bibliothek
Sigla,sign.vlastn.OLA001 105.606
Počet exemplářů1