Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001409273
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00140xxxx / 0014092xx / 001409273.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | (Vázáno) |
Kód předm.kateg. | 664 Potravinářský průmysl |
Kód předm.kateg. | 663 Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin |
HZ-Osobní jméno | Andés, Louis Edgar, 1848-1925 |
Názvové údaje | Das Conserviren der Nahrungs- und Genußmittel : Fabrikation von Fleisch-, Fisch-, Gemüse-, Obst- etc. Conserven : Praktisches Handbuch für Conservefabriken, Landwirthe, Gutsverwaltungen, Eßwaarenhändler, Haushaltungen u.s.w. / von Louis Edgar Andés |
Nakladatel | Wien : A. Hartleben's Verlag, 1894 |
Údaje fyz.popisu | xv, 428 stran : ilustrace ; 18 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Edice-jiná forma | A. Hartlebenʹs chemisch-technische Bibliothek ; Band 208 |
Předm.-Věc.téma | potraviny |
Předm.-Věc.téma | nápoje |
Předm.-Věc.téma | konzervování potravin |
Žánr/forma | příručky |
VZ-Edice-Unif.náz. | A. Hartleben's chemisch-technische Bibliothek |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 105.606 |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.