Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001410034
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00141xxxx / 0014100xx / 001410034.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-8079-277-0 (vázáno) |
Kód geogr.oblasti | e-xo--- |
Čas.období obsahu | s-w- |
Kód předm.kateg. | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
MDT | 641.56(=162.4) |
MDT | 641/642(091) |
MDT | 392.81 |
MDT | 640.4 |
MDT | (437.6) |
MDT | (0.062) |
MDT | (083.12) |
HZ-Osobní jméno | Ihring, Róbert |
Názvové údaje | Bol Krištof Kolumbus klamár? : ako sa jedlo na Slovensku v 15. až 19. storočí / Róbert Ihring |
Varianta názvu | Podnázev na obálce a v tiráži: Utajovaná história slovenskej kuchyne |
Varianta názvu | Ako sa jedlo na Slovensku v 15. až 19. storočí |
Nakladatel | Bratislava : Eko-konzult, 2018 |
Údaje fyz.popisu | 278 stran : ilustrace (některé barevné), mapy, portréty, faksimile ; 28 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ obsahu | statický obraz sti |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Všeobecná pozn. | Terminologický slovník |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii |
Předm.-Chron.ter. | 15.-19. století |
Předm.-Věc.téma | slovenská jídla |
Předm.-Věc.téma | dějiny gastronomie Slovensko 15.-19. století |
Předm.-Věc.téma | stravovací zvyky Slovensko 15.-19. století |
Žánr/forma | populárně-naučné publikace |
Žánr/forma | kuchařské recepty |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 2-056.298 |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.