Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001413188
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00141xxxx / 0014131xx / 001413188.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-7216-357-1 (brožováno) |
Kód předm.kateg. | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
Kód předm.kateg. | 37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice |
MDT | 641/642 |
MDT | (075.3) |
HZ-Osobní jméno | Šebek, Luboš |
Názvové údaje | Technologie kuchařských prací : pro 1.-3. ročník odborných učilišť / Luboš Šebek |
Varianta názvu | Technologie kuchařských prací pro 1.-3. ročník odborných učilišť |
Varianta názvu | Technologie kuchařských prací pro odborná učiliště |
Údaje o vydání | Čtvrté vydání |
Nakladatel | Praha : Septima, 2022 |
Údaje fyz.popisu | 151 stran : ilustrace ; 21 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii |
Předm.-Věc.téma | kuchařství |
Předm.-angl. | cookery |
Žánr/forma | učebnice středních škol |
Žánr/forma | textbooks (secondary) |
ISBN-pom.údaje | 4. vydání 20230519 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-405.553 |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.