Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001417646

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00141xxxx / 0014176xx / 001417646.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-88428-18-3 (brožováno)
Kód jazykacze eng
Kód předm.kateg.641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
MDT66.098:577.15
MDT663/664.098
MDT641.55
MDT(035)
MDT(083.12)
HZ-Osobní jménoRyczek, Hayley Barisa
Unifik.názevFermented foods at every meal. Česky
Názvové údajeFermentované potraviny ke každému jídlu : kuchařka plná rychlých a snadných receptů s 10 potravinami bohatými na živé kultury / Hayley Barisa Ryczeková ; z anglického originálu Fermented foods at every meal ... přeložila Barbora Šůchová
Údaje o vydáníVydání první
NakladatelPraha : Alpha Book, 2023
Údaje fyz.popisu192 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
Typ obsahutext txt
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii a rejstřík
Předm.-Věc.témafermentace
Předm.-Věc.témafermentované potraviny
Předm.-Věc.témajídla
Předm.-angl.fermentation
Předm.-angl.fermented food
Předm.-angl.meals
Žánr/formapříručky
Žánr/formakuchařské recepty
Žánr/formahandbooks and manuals
Žánr/formacookbooks
VZ-Osobní jm.Šůchová, Barbora, 1992-
ISBN-pom.údaje9788088428183 1. vydání 20230629
Sigla,sign.vlastn.OLA001 2-057.254
Počet exemplářů0 2