Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001417646
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00141xxxx / 0014176xx / 001417646.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-88428-18-3 (brožováno) |
Kód jazyka | cze eng |
Kód předm.kateg. | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
MDT | 66.098:577.15 |
MDT | 663/664.098 |
MDT | 641.55 |
MDT | (035) |
MDT | (083.12) |
HZ-Osobní jméno | Ryczek, Hayley Barisa |
Unifik.název | Fermented foods at every meal. Česky |
Názvové údaje | Fermentované potraviny ke každému jídlu : kuchařka plná rychlých a snadných receptů s 10 potravinami bohatými na živé kultury / Hayley Barisa Ryczeková ; z anglického originálu Fermented foods at every meal ... přeložila Barbora Šůchová |
Údaje o vydání | Vydání první |
Nakladatel | Praha : Alpha Book, 2023 |
Údaje fyz.popisu | 192 stran : barevné ilustrace ; 24 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii a rejstřík |
Předm.-Věc.téma | fermentace |
Předm.-Věc.téma | fermentované potraviny |
Předm.-Věc.téma | jídla |
Předm.-angl. | fermentation |
Předm.-angl. | fermented food |
Předm.-angl. | meals |
Žánr/forma | příručky |
Žánr/forma | kuchařské recepty |
Žánr/forma | handbooks and manuals |
Žánr/forma | cookbooks |
VZ-Osobní jm. | Šůchová, Barbora, 1992- |
ISBN-pom.údaje | 9788088428183 1. vydání 20230629 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 2-057.254 |
Počet exemplářů | 0 2 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.