Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001417838
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00141xxxx / 0014178xx / 001417838.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-200-3481-6 (brožováno) |
Kód předm.kateg. | 338.3/.4 Hospodářská a výrobní odvětví |
MDT | 613.26/.29 |
MDT | 663/664 |
MDT | 613.2 |
MDT | 641/642(091) |
MDT | 338.439.2 |
MDT | [330.567.2+338.3]:502.1 |
MDT | (036) |
HZ-Osobní jméno | Dlasková, Martina |
Názvové údaje | Potraviny od pravěku po současnost - a chutnalo by nám? / Martina Dlasková, František Kaštánek, Olga Šolcová |
Údaje o vydání | Vydání 1. |
Nakladatel | Praha : Středisko společných činností AV ČR, v.v.i., pro Kancelář Akademie věd ČR, 2023 |
Údaje fyz.popisu | 41 stran : barevné ilustrace ; 21 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Edice-jiná forma | Strategie AV21. Potraviny pro budoucnost |
Všeobecná pozn. | Název z obálky |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografické odkazy |
Předm.-Věc.téma | potraviny |
Předm.-Věc.téma | stravování |
Předm.-Věc.téma | dějiny gastronomie |
Předm.-Věc.téma | udržitelná spotřeba a výroba |
Předm.-Věc.téma | potravinové zdroje |
Předm.-angl. | foodstuffs |
Předm.-angl. | catering |
Předm.-angl. | history of gastronomy |
Předm.-angl. | sustainable consumption and production |
Předm.-angl. | food sources |
Žánr/forma | informační publikace |
Žánr/forma | information publications |
VZ-Osobní jm. | Kaštánek, František, 1935- |
VZ-Osobní jm. | Šolcová, Olga, 1956- |
VZ-Korporace | Akademie věd České republiky. Kancelář |
VZ-Edice-Unif.náz. | Strategie AV21. Potraviny pro budoucnost |
ISBN-pom.údaje | 9788020034816 1. vydání 20230622 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-407.361 |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.