Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001424369

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00142xxxx / 0014243xx / 001424369.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Kód předm.kateg.612 Fyziologie člověka a srovnávací fyziologie
MDT612
MDT576.32/.36
HZ-Osobní jménoBrillat-Savarin, Jean Anthelme, 1755-1826
Názvové údajePhysiologie des Geschmacks, oder, Transcendentalgastronomische Betrachtungen / Brillant-Savarin ; Mit Einleitung und Anmerkungen deutsch von Robert Habs
Varianta názvuTranscendentalgastronomische Betrachtungen
Nakladatel.údajeLeipzig : Reclam, [mezi 1880 a 1885?]
Údaje fyz.popisu508 s. ; 15 cm
Edice-jiná formaUniversal-Bibliothek ; 1971/1974
Pozn.o bibliogr.Obsahuje jmenný a věcný rejstřík
Předm.-Věc.témafyziologie člověka
Předm.-Věc.témachuť
Žánr/formamonografie
VZ-Osobní jm.Habs, Robert, 1858-
VZ-Edice-Unif.náz. Universal-Bibliothek
Sigla,sign.vlastn.OLA001 68.081/ 1971-74
Počet exemplářů1