Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001424369
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00142xxxx / 0014243xx / 001424369.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Kód předm.kateg. | 612 Fyziologie člověka a srovnávací fyziologie |
MDT | 612 |
MDT | 576.32/.36 |
HZ-Osobní jméno | Brillat-Savarin, Jean Anthelme, 1755-1826 |
Názvové údaje | Physiologie des Geschmacks, oder, Transcendentalgastronomische Betrachtungen / Brillant-Savarin ; Mit Einleitung und Anmerkungen deutsch von Robert Habs |
Varianta názvu | Transcendentalgastronomische Betrachtungen |
Nakladatel.údaje | Leipzig : Reclam, [mezi 1880 a 1885?] |
Údaje fyz.popisu | 508 s. ; 15 cm |
Edice-jiná forma | Universal-Bibliothek ; 1971/1974 |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje jmenný a věcný rejstřík |
Předm.-Věc.téma | fyziologie člověka |
Předm.-Věc.téma | chuť |
Žánr/forma | monografie |
VZ-Osobní jm. | Habs, Robert, 1858- |
VZ-Edice-Unif.náz. | Universal-Bibliothek |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 68.081/ 1971-74 |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.