Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001424665

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00142xxxx / 0014246xx / 001424665.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7510-533-2 (brožováno)
Kód geogr.oblastie-xr---
Kód předm.kateg.641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
MDT641/642
MDT640
MDT001.2
MDT39:001.891
MDT(437.3)
MDT(072)
HZ-Osobní jménoKorbelářová, Irena, 1963-
Názvové údajeMetodika identifikace a dokumentace kulinárního dědictví : metodika druhu Nmets / Irena Korbelářová
Údaje o vydáníVydání první
NakladatelOpava : Slezská univerzita v Opavě, 2023
Údaje fyz.popisu203 stran : ilustrace (převážně barevné), mapy, faksimile ; 25 cm
Typ obsahutext txt
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Všeobecná pozn.V tiráži pod názvem: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě, Slezská univerzita v Opavě
Všeobecná pozn.Terminologický slovník
Všeobecná pozn.100 výtisků
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografie a bibliografické odkazy
Předm.-Věc.témagastronomie Česko
Předm.-Věc.témastravování Česko
Předm.-Věc.témagastronomie mezioborový kontext
Předm.-Věc.témastravování mezioborový kontext
Předm.-Věc.témaetnografický výzkum Česko
Předm.-angl.gastronomy Czechia
Předm.-angl.catering Czechia
Předm.-angl.gastronomy interdisciplinary context
Předm.-angl.catering interdisciplinary context
Předm.-angl.ethnographical research Czechia
Žánr/formametodické příručky
Žánr/formamethodological manuals
VZ-KorporaceSlezská univerzita. Filozoficko-přírodovědecká fakulta
ISBN-pom.údaje1. vydání 20230914
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-409.714
Počet exemplářů0 1