Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001433447
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00143xxxx / 0014334xx / 001433447.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-242-9310-3 (vázáno) |
Kód jazyka | cze eng |
Kód předm.kateg. | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
MDT | 641.56(=131.1) |
MDT | (083.12) |
HZ-Osobní jméno | Hazan, Marcella, 1924-2013 |
Unifik.název | Essentials of classic Italian cooking. Česky |
Názvové údaje | Klasická italská kuchyně : oceněné a uznávané recepty nejlepší italské kuchařky : bible pro všechny kuchaře / Marcella Hazan |
Údaje o vydání | Vydání první |
Nakladatel | Praha : Euromedia Group, 2023 |
Údaje fyz.popisu | 750 stran : ilustrace ; 24 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Edice-jiná forma | Esence |
Všeobecná pozn. | Přeloženo z angličtiny |
Všeobecná pozn. | Obsahuje rejstříky |
Předm.-Věc.téma | italská jídla |
Předm.-angl. | Italian cookery |
Žánr/forma | kuchařské recepty |
Žánr/forma | cookbooks |
VZ-Edice-Unif.náz. | Esence |
ISBN-pom.údaje | 9788024293103 1. vydání 20231213 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-412.898 |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.