Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001435745

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00143xxxx / 0014357xx / 001435745.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7678-217-4 (brožováno)
Kód jazykacze cze eng
Kód předm.kateg.664 Potravinářský průmysl
MDT664.8/.9
MDT663/664-021.465
MDT543.061
MDT(043.5)
MDT(048.3)
HZ-Osobní jménoLazárková, Zuzana, 1982-
Názvové údajeHodnocení kvalitativních parametrů vybraných skupin potravin během skladování = Evaluation of qualitative parameters of selected food groups during storage : teze habilitační práce / autor: Zuzana Lazárková
Varianta názvuEvaluation of qualitative parameters of selected food groups during storage
Údaje o vydáníPořadí vydání: první
NakladatelZlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2023
Údaje fyz.popisu56 stran ; 21 cm
Typ obsahutext txt
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Edice-jiná formaTeze habilitační práce
Všeobecná pozn.Obor: Technologie potravin
Všeobecná pozn.50 výtisků
Pozn.o disertaciTeze habilitace--Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická, 2023
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografie
Pozn.o jazykuČeské a anglické resumé
Předm.-Věc.témakonzervování potravin
Předm.-Věc.témakvalita potravin
Předm.-Věc.témakvalitativní analýza
Předm.-angl.food preservation
Předm.-angl.food quality
Předm.-angl.qualitative analysis
Předm.-volně tvoř. skladování potravin
Žánr/formahabilitační práce
Žánr/formateze
Žánr/formahabilitation theses
Žánr/formaabstracts
VZ-KorporaceUniverzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
VZ-Edice-KorporaceUniverzita Tomáše Bati ve Zlíně. Teze habilitační práce
ISBN-pom.údaje1. vydání 20240130
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-413.829
Počet exemplářů0 1