Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001442453

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00144xxxx / 0014424xx / 001442453.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7678-245-7 (brožováno)
Kód jazykacze cze eng
Kód předm.kateg.664 Potravinářský průmysl
MDT633.1
MDT664.696
MDT641.1
MDT663/664
MDT(043.5:042.3)
MDT(048.3)
HZ-Osobní jménoSumczynski, Daniela, 1976-
Názvové údajeNutriční parametry vybraných rostlinných surovin a jejich využití v oblasti cereálních technologií = Nutritional parameters of selected plant raw materials and their use in cereal technology / autor: Daniela Sumczynski
Varianta názvuNutritional parameters of selected plant raw materials and their use in cereal technology
NakladatelZlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2024
Údaje fyz.popisu56 stran : ilustrace ; 21 cm
Typ obsahutext txt
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Edice-jiná formaTeze přednášek ke jmenování profesorem
Všeobecná pozn.Obor: Technologie potravin
Všeobecná pozn.Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Všeobecná pozn.90 výtisků
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
Pozn.o jazykuČeské a anglické resumé
Předm.-Věc.témaobilniny
Předm.-Věc.témacereální směsi
Předm.-Věc.témanutriční hodnota potravin
Předm.-Věc.témapotravinářská technologie
Předm.-angl.cereals
Předm.-angl.cereal mixtures
Předm.-angl.nutritive value of foods
Předm.-angl.food technology
Žánr/formaprofesorské přednášky
Žánr/formateze
Žánr/formainauguration lectures
Žánr/formaabstracts
VZ-KorporaceUniverzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
VZ-Edice-KorporaceUniverzita Tomáše Bati ve Zlíně. Teze přednášek ke jmenování profesorem
ISBN-pom.údaje[1. vydání] 20240415
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-416.925
Počet exemplářů0 1