Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK05, záznam 000011903

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk05 / 00001xxxx / 0000119xx / 000011903.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN315,00 Kč
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostČSN 56 0146-5 (560146) Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Stanovení obsahu sacharidů 5
Nakladatelské údajePraha Český normalizační institut
Obecné poznámkyDatum účinnosti normy je 19861201
Obecné poznámkyNorma je dostupná v elektronickém formátu v systému ČSN online ÚNMZ
Anotace, referátNorma je platná
Další variant.n.Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Stanovení obsahu sacharidů
Volné předmět t.VÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU Metody zkoušení a společná ustanovení
Externí soubor (obrázek, hyperlink...)http://csnonline.unmz.cz/
Sigla,sign.vlastn.OLA001 ČSN 56 0146-5
Počet exemplářů1