Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK05, záznam 000011911

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk05 / 00001xxxx / 0000119xx / 000011911.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN198,00 Kč
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostČSN 56 0160-7 (560160) Metody zkoušení cukrovarských výrobků. Část 7: Stanovení obsahu redukujících látek 7
Nakladatelské údajePraha Český normalizační institut 1994
Obecné poznámkyDatum ukončení platnosti normy je 20001201
Obecné poznámkyDatum vydání normy je 19940901
Obecné poznámkyDatum účinnosti normy je 19941001
Obecné poznámkyVěstník poslední změny normy je 2000.11
Obecné poznámkyVěstník vyhlášení normy je 1994.08
Anotace, referátNorma není platná
Další variant.n.Metody zkoušení cukrovarských výrobků. Část 7: Stanovení obsahu redukujících látek
Volné předmět t.VÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU Metody zkoušení a společná ustanovení
Sigla,sign.vlastn.OLA001 ČSN 56 0160-7
Počet exemplářů1