Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK05, záznam 000012001

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk05 / 00001xxxx / 0000120xx / 000012001.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN126,00 Kč
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostČSN 56 0246-13 (560246) Metódy skúšania konzervárenských polotovarov a výrobkov z ovocia a zeleniny. Stanovenie celkovej kyslosti 13
Nakladatelské údajePraha Český normalizační institut
Obecné poznámkyDatum účinnosti normy je 19830701
Obecné poznámkyNorma je dostupná v elektronickém formátu v systému ČSN online ÚNMZ
Obecné poznámkyVěstník poslední změny normy je 1985.11
Obecné poznámkyZměna normy: věstníková změna, ohlášeno ve věstníku 1985.11, s datem účinnosti 19851201, vydáno 19851101
Anotace, referátNorma je platná
Další variant.n.Metódy skúšania konzervárenských polotovarov a výrobkov z ovocia a zeleniny. Stanovenie celkovej kyslosti
Volné předmět t.VÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU Metody zkoušení a společná ustanovení
Externí soubor (obrázek, hyperlink...)http://csnonline.unmz.cz/
Sigla,sign.vlastn.OLA001 ČSN 56 0246-13
Počet exemplářů1