Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK05, záznam 000012022

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk05 / 00001xxxx / 0000120xx / 000012022.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN315,00 Kč
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostČSN 56 0290 (560290) Mrazené potraviny. Metódy skúšania mraziarenských výrobkov
Nakladatelské údajePraha Český normalizační institut 1994
Obecné poznámkyDatum ukončení platnosti normy je 20010701
Obecné poznámkyDatum účinnosti normy je 19650401
Obecné poznámkyNorma je dostupná v elektronickém formátu v systému ČSN online ÚNMZ
Obecné poznámkyVěstník poslední změny normy je 2001.06
Obecné poznámkyVěstník vyhlášení normy je 1994.09
Obecné poznámkyZměna normy: věstníková změna, ohlášeno ve věstníku 1972.04, s datem účinnosti 19720701, vydáno 19720401
Obecné poznámkyZměna normy: věstníková změna, ohlášeno ve věstníku 1986.06, s datem účinnosti 19860701, vydáno 19860601
Obecné poznámkyZměna normy: věstníková změna, ohlášeno ve věstníku 1994.09, s datem účinnosti 19941001, vydáno 19940901
Anotace, referátNorma není platná
Další variant.n.Mrazené potraviny. Metódy skúšania mraziarenských výrobkov
Volné předmět t.VÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU Metody zkoušení a společná ustanovení
Externí soubor (obrázek, hyperlink...)http://csnonline.unmz.cz/
Sigla,sign.vlastn.OLA001 ČSN 56 0290
Počet exemplářů1