Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK05, záznam 000012115
Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk05 / 00001xxxx / 0000121xx / 000012115.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 211,00 Kč |
Jazyk popisné jedn. | cze |
Země vydání dokum. | CZ |
Název a odpovědnost | ČSN 57 0105-4 (570105) Metody zkoušení mléčných výrobků sušených a zahuštěných. Stanovení obsahu tuku 4 |
Nakladatelské údaje | Praha Český normalizační institut |
Obecné poznámky | Datum účinnosti normy je 19810101 |
Obecné poznámky | Norma je dostupná v elektronickém formátu v systému ČSN online ÚNMZ |
Obecné poznámky | Věstník poslední změny normy je 2000.10 |
Obecné poznámky | Změna normy: tisková změna, počet stran 2, ohlášeno ve věstníku 1996.10, s datem účinnosti 19961101, vydáno 19961001 |
Obecné poznámky | Změna normy: tisková změna, počet stran 2, ohlášeno ve věstníku 1999.06, s datem účinnosti 19990701, vydáno 19990601 |
Obecné poznámky | Změna normy: tisková změna, počet stran 2, ohlášeno ve věstníku 2000.10, s datem účinnosti 20001101, vydáno 20001001 |
Anotace, referát | Norma je platná |
Další variant.n. | Metody zkoušení mléčných výrobků sušených a zahuštěných. Stanovení obsahu tuku |
Volné předmět t. | VÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU Metody zkoušení |
Externí soubor (obrázek, hyperlink...) | http://csnonline.unmz.cz/ |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 ČSN 57 0105-4 |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.