Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK05, záznam 000012124

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk05 / 00001xxxx / 0000121xx / 000012124.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN325,00 Kč
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostČSN 57 0107 (570107) Metody zkoušení sýrů, tvarohů, krémů a pomazánek
Nakladatelské údajePraha Český normalizační institut
Obecné poznámkyDatum účinnosti normy je 19660601
Obecné poznámkyNorma je dostupná v elektronickém formátu v systému ČSN online ÚNMZ
Obecné poznámkyVěstník poslední změny normy je 2010.09
Obecné poznámkyZměna normy: tisková změna, počet stran 2, ohlášeno ve věstníku 2010.09, s datem účinnosti 20101001, vydáno 20100901
Obecné poznámkyZměna normy: věstníková změna, ohlášeno ve věstníku 1972.04, s datem účinnosti 19720501, vydáno 19720401
Obecné poznámkyZměna normy: věstníková změna, ohlášeno ve věstníku 1979.05, s datem účinnosti 19790601, vydáno 19790501
Obecné poznámkyZměna normy: věstníková změna, ohlášeno ve věstníku 1981.03, s datem účinnosti 19810401, vydáno 19810301
Obecné poznámkyZměna normy: věstníková změna, ohlášeno ve věstníku 1984.07, s datem účinnosti 19840801, vydáno 19840701
Anotace, referátNorma je platná
Další variant.n.Metody zkoušení sýrů, tvarohů, krémů a pomazánek
Volné předmět t.VÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU Metody zkoušení
Externí soubor (obrázek, hyperlink...)http://csnonline.unmz.cz/
Sigla,sign.vlastn.OLA001 ČSN 57 0107
Počet exemplářů1