Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK05, záznam 000012126

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk05 / 00001xxxx / 0000121xx / 000012126.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN126,00 Kč
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostČSN 57 0107-4 (570107) Metody zkoušení přírodních a tavených sýrů. Stanovení obsahu tuku 4
Nakladatelské údajePraha Český normalizační institut 1997
Obecné poznámkyDatum ukončení platnosti normy je 19970601
Obecné poznámkyDatum účinnosti normy je 19850101
Obecné poznámkyVěstník poslední změny normy je 1997.05
Obecné poznámkyVěstník ukončení platnosti normy je 1997.05
Obecné poznámkyVěstník vyhlášení normy je 1997.05
Anotace, referátNorma není platná
Další variant.n.Metody zkoušení přírodních a tavených sýrů. Stanovení obsahu tuku
Volné předmět t.VÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU Metody zkoušení
Sigla,sign.vlastn.OLA001 ČSN 57 0107-4
Počet exemplářů1