Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK05, záznam 000012154

Navigace: http://aleph.vkol.cz/pub / svk05 / 00001xxxx / 0000121xx / 000012154.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN126,00 Kč
Jazyk popisné jedn.cze
Země vydání dokum.CZ
Název a odpovědnostČSN 57 0158 (570158) Metody zkoušení výrobků z masa a sterilovaných pokrmů v konzervách. Stanovení obsahu dusitanů a dusičnanů
Nakladatelské údajePraha Český normalizační institut
Obecné poznámkyDatum ukončení platnosti normy je 20150901
Obecné poznámkyDatum účinnosti normy je 19870101
Obecné poznámkyNorma je dostupná v elektronickém formátu v systému ČSN online ÚNMZ
Obecné poznámkyVěstník poslední změny normy je 2015.08
Anotace, referátNorma není platná
Další variant.n.Metody zkoušení výrobků z masa a sterilovaných pokrmů v konzervách. Stanovení obsahu dusitanů a dusičnanů
Volné předmět t.VÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU Metody zkoušení
Externí soubor (obrázek, hyperlink...)http://csnonline.unmz.cz/
Sigla,sign.vlastn.OLA001 ČSN 57 0158
Počet exemplářů1